Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jose Mourinho: ”Fenerbahçe’ye Avrupa Kupası Getiririm”

Dünya’nın en iyi teknik

Dünya’nın en iyi teknik direktörleri arasında yer alan Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho, Fenerbahçe’de 9 Haziran’da yapılacak seçimli genel kurul öncesinde başkan Ali Koç ile başkan adayı Aziz Yılrım’ı karşı karşıya getirdi. Aziz Yıldırım, ”Anlaşmaya yakınız, cumartesi günü Londra’da görüşeceğiz.” sözlerinin ardından Ali koç devreye girdi ve deneyimli teknik direktör transferini bitirdi.

NELER YAŞANDI ?

3 haftaya yakın Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile bir görüşme gerçekleştirdi.

BRANCO ARAŞTIRMAYA BAŞLADI

Mario Branco, Aziz Yıldırım’ın bu hamlesinin üzerine Jose Mourinho’nun maliyetini araştırmaya başladı.

AZİZ YILDIRIM HER KONUDA ANLAŞTI

Bundan tam 3 gün önce başkan adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho ile her konuda anlaştıklarını açıkladı.

ALİ KOÇ’TAN GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME

2 gün önce Perşembe gecesi, Fenerbahçe başkanı Ali Koç, Mario Branco, Acun Ilıcalı üçlüsü Mourinho için daha büyük bir adım atmaya karar verdi ve gece saatlerinde görüntülü konuşma yapıldı.

İŞ ADAMI ACUN ILICALI İKNA ETTİ

Jose Mourinho transferini gerçekleştiren kişi, yeni yönetim kuruluna seçilen iş adamı Acun ılıcalı, deneyimli teknik direktörü ikna etti.

MOURİNHO PROJELERDEN ETKİLENDİ

portekizli deneyimli çalıştırıcı j.ose Mourinho, Ali Koç ve Acun ılıcalı’nın sunduğu projelerden çok etkilendi ve Aziz Yıldırım’ı veto ederek görüşmeyi iptal etti.

DORTMUND – REAL MADRİD MAÇI SONRASI GÖRÜŞME

Fenerbahçe başkanı Ali Koç ve Acun Ilıcalı, Jose Mourinho’yu getirmek için Londra’ya gidecekler ve Şampiyonlar Ligi finalinden sonra görüşme gerçekleşecek.

”F.BAHÇE’YE AVRUPA KUPASI GETİRİRİM”

Ali Koç, Acun Ilıcalı ve Mario Branco, Jose Mourinho ile görüntülü konuşerken, Portekizli çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı, ”Şampiyonlar Ligi elemelerinde Fenerbahçe’nin muhtemel rakiplerinden biri de Partizan. Onları analiz ettim. Fenerbahçe’nin de son Galatasaray ve İstanbulspor maçlarını takip ettim. En son Roma’da Avrupa Kupası kazandım, Fenerbahçe’de yeniden istiyorum.” dedi. (Sabah)