Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Yıldırım: ”Talisca Bize Gelmek İstiyor”

Fenerbahçe Kulübü Başkan adayı olan Aziz Yıldırım, transfer listesindeki oyuncuları açıkladı. İşte detaylar…

Fenerbahçe Kulübü Başkan adayı

Fenerbahçe Kulübü başkan adayı olan Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi ve açıklamasında Jose Mourinho’nun istediği isimleri açıkladı.

Jose Mourinho ile görüşmelerini anlatan Aziz Yıldırım, ”Mahmut Bey ile Önder Bey, Mourinho ile anlaştı. Parasal anlamda da anlaştı. Avukatları sözleşme de hazırladı. Biz orada bekledik. Çünkü, o an imzanın hiçbir gerçekliği yok, yönetimde değiliz. Onun üzerine bize dediler ki, o görüşmeyi yaparken Mario Branco’nun kendisine Mendes’e geleceğini söyledi. anlaşabiliyorlarsa anlaşsınlar dedim. Çünkü, seçim var. Biz de istiyoruz gelmeni, fark eden bir şey yok, onun üzerine tamam dedim.” açıklamasında bulundu.

Aziz Yıldırım, ”Birkaç gün geçti, onlar gitmişler anlaşmışlar. Ama iyi oldu. Ben seçileceğim, benim dediğim adam yine teknik direktör oldu.” açıklamasını yaptı.

”BİZDE ONLA ÇALIŞIRIZ”

Başkan seçilmesi halinde Mourinho ile anlaşacağını söyleyen Aziz Yıldırım, ”Müthiş bir rüzgar esmeye başladı. O oyuncuya, bu antrenöre gidiyorlar. Kafalarında ya İsmail Kartal ya da milli takım antrenörü vardı. Onun için bana teşekkür etmeniz lazım.”

”JOSE MOURİNHO, LUKAKU’YU İSTİYOR”

Transfer listesi hakkında açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, ‘‘Şimdi buradan oyuncu ismi vereyim, onları da alsınlar. Lukaku’yu gidip alacaklar, söylüyorum gidin alın, çünkü Mourinho istiyor.’‘ ifadelerini kullandı.

”TALISCA, DYBALA, SÖRLOTH”

Aziz Yıldırım, ”Bir de Roma’daki çocuk, Dybala var. Talisca gelmek istiyor. Bir de Trabzon’da oynayan santrfor var, Sörloth. Bir ikisini halletsinler, gerisine biz gelince bakarız.” ifadelerini kullandı.