Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç, Galatasaray’dan Özürdiledi !

Galatasaray Kulübü’nün Kalamış Tesisleri’nin girişinde bulunan armanın sökülmesi sonrası devreye Fenerbahçe başkanı Ali Koç girdi. Galatasaray’ın tesisine giderek ”Arma, bayrak bunlar kutsaldır. Galatasaray arması neyse bizim için Fenerbahçe arması da odur” dedi.

Galatasaray Kulübü'nün Kalamış Tesisleri'nin

Son zamanlarda Galatasaray ile Fenerbahçe arasında her geçen gün tırmanan gerilimin bu kez son adresi Kalamış!tı ve istenmeyen olaylar yaşandı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, seçim çalışmaları kapsamında kongre üyeleri ile Faruk Ilgaz Tesisleri’nde bir araya gelirken hemen bitşikteki Galatasaray kulübünün Kalamış Tesisi’nde 80 kişilik şampiyonluk yemeği vardı. İki grup arasında gerginlik yaşandı, maşaleler atıldı.

Başkan Ali Koç’u dinlemeyen Fenerbahçe taraftarları Galatasaray tesislerinin girişindeki  Galatasaray armasını yerinden söktüler. Gece bitiminde ise Fenerbahçe başkanı Ali Koç’tan örnek olunacak bir hareket geldi.

Kalamış’ta bulunan Galatasaray tesislerine gecenin ilerleyen saatlerinde giden Ali Koç, hasar tespiti için orada olan sarı-kırmızılı idareci Bora Bahçetepe ile de görüştü.

Ali Koç, yaşanan gerginlik seviyesi ne olursa olsun armaya saygısızlığın kabul edilemez olduğunu söyledi.

Ali Koç; ”Yaşananlar için özür diliyorum. Arma, bayrak gibi değerler kuluplerin kutsalıdır. Galatasaray arması neyse bizim için Fenerbahçe arması da odur. Sizin stadınızda da bayrağımıza dokunulduğu için tepki göstermiştik. Zararını karşılayacağım, armayı da ben yaptıracağım.” dedi.