Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek, İlkay Gündoğan İle Yüz Yüze Görüşecek !

DURSUN ÖZBEK KOLLARI SIVADI

DURSUN ÖZBEK KOLLARI SIVADI

Galatasaray camiasına hediyesini vermek isteyen ve bunun için hazırlanan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, aylardır sessiz ve sedasız görüşmeleri sonuçlandırmak için harekete geçiyor. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, kendisi bizzat Almaya Milli Takımı’nın kampında İlkay Gündoğan’ı ikna etmeye çalışacak.

EURO 2024’DEN SONRA BARCAYA VEDA EDEBİLİR

Sarı-kırmızılılarla İlkay Gündoğan arasındaki transfer görüşmeleri artık somut bir zemine oturmak üzere. Galatasaray’ın hem Barcelona’ya imza atmadan önce hem de ara transfer döneminden bu yana görüşmelere devam ettiği 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, EURO 2024’ün ardından İspanyol devine veda edebilir.

DURSUN ÖZBEK İKNA ETMEYE ÇALIŞACAK

İlkay Gündoğan’ın uzun bir süre önce Galatasaray’a yeşil ışık yakmasıyla başlayan operasyonu mutlu sonla tamamlamak isteyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bu transferi bizzat kendisi bitirme kararı aldı. Dursun Özbek bu tarnsferi yapıp böylece seçim ve şampiyonluk hediyesi vermeyi planlıyor.

GALATASARAY’IN BEYNİ OLACAK

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk2un çok çalışmak istediği İlkay Gündoğan, transferi resmiyete kavuşması halinde Galatasaray2ın orta sahadaki yeni beyni olacak. Buruk’a göre merkezde Torreira-İlkay ikilisinin bir arada oynaması, Şampiyonlar Ligi maçlarında kendilerine büyük avantaj oyun gücü sağlayacak.

 

Kaynak: