Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Avrupa’nın Dev Kulübü Okan Buruk’a Talip Oldu

Galatasaray’ın deneyimli teknik direktörü Okan Buruk adından söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı teknik adam Avrupa’nın ilgisini çekmeye devam ediyor.

Galatasaray'ın deneyimli teknik direktörü

Sarı-kırmızılı kulüpte kariyerine bir şampiyonluk daha ekleyen ve ulaşılması zor bir puan ortalaması yakalayan Okan Buruk’a dev kulüplerden talipler var.

Geçtiğimiz sene İtalya’da bazı önemli takımlarda adı geçen Buruk’un adı bu sene başka ülkedeki takımlarlada geçmeye devam ediyor. Deneyimli teknik direktör için son iddia ise Fransa’dan geldi.

Bu sezon istediğini bulamayan Marsilya kulübünün, eğer Porto teknik direktörü Sergio Conceicao’yu ikna edemezse Okan Buruk’la görüşmek için İstanbul’a geleceği aktarıldı.

GALATASARAY YENİ TEKLİF ÖNERECEK

Galatasaray’da son iki senedir rekorlar kırarak şampiyonluğa ulaştıran Okan Buruk’a yeni sözleşme teklifinde bulunmaya hazırlandığı ve deneyimli teknik adamın maaşında da büyük bir atışa gidileceği belirtildi.

Geçtiğimiz dönemlerde Avrupa’da bir takım çalıştırma hedefi olduğunu söyleyen Okan Buruk, bu aşamada Galatasaray’da kalmaya sıcak bakıyor.