Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mersin’de Tavuğa Tecavüz Etti, O Anlar Kameraya Yansıdı !

Videonun Mersin’de kaydedildiği öne sürülen görüntülerde bir vatandaşın tavuğa tecavüz ettiği görülüyor. Kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılan görüntüler büyük ses getirdi. Yaşanan bu olayın ardından ünlü sanatçı olan Haluk Levent de lkonu hakkında bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar…

Videonun Mersin'de kaydedildiği öne

Mersin’in Toroslar ilçesinde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada infia yarattı. Bahsi geçen görüntüde bir vatandaş tavuğa tecavüz ediyor.

TECAVÜZ EDEN KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Mersin bölgesinde yayın yapan yerel gazeteler emniyet ekiplerinin tecavüz eden kişinin gözaltına alındığını bilgisini paylaştı. M.S. isimli şahısın emniyetteki ifadeside ,’‘ Bir anlık hislerimin kurbanı oldum.” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şahsın ifadesi alındıktan sonra tutuklanma istemiyle Mersin Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen M.S. isimli şahsın ”Hayvana kötü muamele ve cinsel istismar” suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HALUK LEVENT DEVREYE GİRDİ

Yaşanan bu olayın görüntüleri sosyal medyada yayıldıktan sonra Haluk Levent paylaşımda bulunarak ; ”Mersinde tavuğa tecavüz videosunu izlşedim az önce. Buraya videoyu koyamıyorum. Ama yerini bilen varsa ise bizlerle iztibata geçsin lütsen, Büyük ihtimal ile ölür ama hızlı davranırsakKemalpaşadaki çiftlikte ameliyata alabiliriz.” ifadelerini kullandı.