Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç’tan TFF ve Galatasaray’a Sert Sözler !

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe’de 8-9 Haziran’da yapılacak başkanlık seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç,

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe’de 8-9 Haziran’da yapılacak başkanlık seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

”FENERBAHÇE’NİN KAZANDIĞI SEÇİM OLUR”

”İnşallah Allah’ın izniyle Fenerbahçemize yakışacak bir seçim sürecindeyiz. Fenerbahçe demokrasinin kuvvetlendiği bir seçim olsun. İnşallah Fenerbahçe’nin kazandığı bir seçim olur.”

”DİĞER ADAY KAZANIRSA DESTEKLEYECEĞİZ”

”Diğer aday kazandığı takdirde biz de ona destek vermek için elimizden yapacağımızdan şüpheniz olmasın. İki dönem boyunca, kayıtsız şartsız desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza ve kongre üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun.”

”102 PUAN ALSAK RAKİBE 103 TOPLATIRLARDI”

”Olağanüstü bir sezon geçirdik. Fenerbahçe kötü bir sezon geçirdi diyen varsa iyi niyetli değildir. Şampiyon olamadık. B iz 102 puan alsak, rakibe 103 puan aldıracaklardı.”

”HERKESİ YENDİK SİSTEMİ YENEMEDİK”

”99 puan, 99 gol, en çok gol atan takım, en az yenilen takım, en çok averajı olan takım, deplasmanlarda namağlup, derbilerde 4 galibiyet, böyle bir tabloyu sezon başında çizseydik, altına imza atar ”Biz bu sene net şampiyon olduk” der geçerdik. Herkesi yendik ama sistemi bir kez daha yenemedik. Ama ben hocamızala, takımımızla, gösterdikleri mücadeleden dolayı, bize yaşattıkları mutluluktan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Olağanüstü bir sezon geçirdiler.”

”21. YÜZYILDA KİMSE YOK”

”21. yüzyılda şampiyon hiçir takım, 90 puan ve üstü almamış. Fenerbahçe tarihinde hiç almamış. Dolayısıyla böyle baktığımız zaman insanın içi acıyor. Detaylara bakarsanız, Sivas maçı diyelim, Galatasaray, Antalya maçı.. İş bittikten sonra konuşuyor diyebilirsiniz ama geçen hafta oynadığımız derbi maçı bizim yıllardır anlatmaya çalıştığımızın repliki oldu. Allah’a çok şükür bizim yüzümüze güldü, onların değil.”

”1 KIRMIZI KART GÖRMÜŞLER”

”İki takım şampiyonluğa onuyor. Aynı sayıda maç yapıyor. Biri 523 faul yapıyor, biri 516 faul yapıyor. 65 sarı kart alıyor. Koskoca sezonda sadece ve sadece bir kırmızı kart alıyorlar. Avrupa’da dört kırmızı kart aldılar. Oynadıkları maç sayısı belli. Biz ise 516 faulden 88 sarı kart, 5 kırmızı kart alıyoruz. Trabzonspor maçına 9 sarı kart sınırında oyuncu ile çıktık. Böyle bir şey ilk defa görüyorum. Şeytan aslında ayrıntıda gizli.”

”BUNU HİÇBİR ŞEKİLDE ANLATAMAZSINIZ”

”Son 5 sezonun, son 10 sezonun tablosuna bakıyorsunuz. Son 5 sende biz 5 puan öndeyiz. Son 10 sende, Galatasaray 718, Fenerbahçe 717, Beşiktaş 700, Başakşehir 635, Trabzonspor 607. Aradaki tek fark, şampiyonluğu olmayan tek takım Fenerbahçe. Bunu hiçbir futbol mantığı ile anlatamazsınız.”

”ÇOK KALİTELİ KADRO KURACAĞIM”

”Şampiyonluk sözü veriyor musun, şampiyonluk sözü verip de gerçekleşeceğini bilsem, her gün şampiyonluk sözü veririm. Herkese şampiyonluk mesajı atarım. Ama öyle olmuyor. Daha önce de söylediğim gibi, inşallah şampiyonluk sözü vermeyi gerektirmeyecek bir kaliteli kadro kuracağımızdan zerre kadar şüpheniz olmasın.”

”İYİ ANLAYACAKSINIZ”

”Kulübümüzde son 6 sende çok güzel işler yaptık. Futbolda işler iyi gitmeyince bunlar gölgelendi.  Ama bunlar sağlıklı bir kulübün olmazsa olmazlarıydı. Büyük çaba sarf ettik. Futbolda başarı gelince bunların kıymetini çok daha iyi anlayacaksınız.”