Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trabzon Tonya’da Belediye Başkanı Çalışanları Tarafından Dövüldü

Trabzon’un Tonya ilçesinde Belediye

Trabzon’un Tonya ilçesinde Belediye Başkanı Osman Beşel, makam odasına gelen ve bir süre tartıştığı 2 belediye çalışanı tarafından darp edildi.

Trabzon’un Tonya ilçesi Belediye Başkanı   Osman Beşel makamında bir süre tartıştığı 2 belediye personeli tarafından darp edildi. İki şüpheli, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

BELEDİYE BAŞKANINI DARP ETTİLER

Olay, Tonya ilçesi belediyesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, makamında bir süre tartıştığı 2 belediye personeli tarafından darp edildi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yaralanan Beşel’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altın aldı. Şüpheli 2 kişi ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

AK PARTİ İL BAŞKANIDAN AÇIKLAMA

AK Parti İl Başkan Sezgin Mumcu olayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu saldırı aynı zamanda Tonya halkının iradesine saldırıdır. Saldırganların hukuk içerisinde hak ettikleri cezayı alması için ne gerekiyorsa yapacağız. Olayın sonuna kadar takipçisi olacağım. Başkanımıza çok geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.