Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Bahçeli :”Ülkücülerin Veremeyeceği Hesap Yoktur”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: ”Bugün Ülkü Ocaklarına suç örgütü muamelesi yapanların amaç ve araçlarını görüyoruz.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ülkü Ocakları Eğitim Programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Devlet Bahçeli: ” Milli ve manevi değerlere canlı kalkan olduk. Hiç de yolumuzdan dönmedik. Bugün Ülkü Ocaklarına suç örgütü muamelesi yapanların amaç ve araçlarını görüyoruz. Ülkü ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili estirilen isnat ve ithamların hepsi ayağımızın altındadır. Sizlerin mücadelesi emin olunuz ki Yunus’un şiirleri gibi dilden dile söylenecektir.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin satır başları şu şekilde;

”ŞİKAYET EDEN NAMERTTİR”

”Eğer varlığınızdan birileri ürküyorsa, baskı ve kuşatmaya alınmak istiyorsanız yönünüz doğrudur. Yeter ki birlik ve beraberliğinizden taviz vermeyiniz. Elbette her şeyin tanığıyım ama unutulanı hatırlatmak görevimdir. Esasen karanlık hedef odağında Türklük ve Türk milliyetçiliği vardır. Bu cesur tavırdan şikayet eden kim varsa, namertlerdir. Yumuşak karnımızı kollayanlar hüsrana uğramaya mahkum olacaklar.”

ÜLKÜ OCAKLARINI SAVUNDU

”Çankaya yokuşundayız balam türküsünü öylesine söylemedik. Milli ve manevi değerlere canlı kalkan olduk. Hiç de yolumuzdan dönmedik. Bugün Ülkü Ocaklarına suç örgütü muamelesi yapanların amaç ve araçlarını görüyoruz.

Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi ile ilgili estirilen isnat ve ithamların hepsi ayağımızın altındadır. Sizlerin mücadelesi emin olunuz ki Yunus’un şiirleri gibi dilden dile söylenecektir.”

”ÜLKÜCÜ HAREKETİN VEREMEYECEĞİ HESAP YOKTUR”

”Sorunlarından ve suçlamalardan yılmamak lazımdır. Hiç kimse bizlere adalet ve hukuk hatırlatması yapacak kadar samimi, dürüst bir maziye sahip değildir. Zira Ülkücü hareketin vermeyeceği hiçbir hesap yoktur. Bize ikide bir parmak sallayanlar haddini bilmek mecburiyetindedir. 6-8 Ekim olayları münasebetiyle 37 kişi katleden teröristleri alkışlayanların sokak ağzından müfterlik yapması ahlaklı bir tutum değildir.

Ülkü Ocakları, Türk milletinin aşılamayacak hisarı, yıkamayacak kale duvarı, teslim alınmayacak kahramanlık timsalidir.”