Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek ve Süheyl Batum’dan Seçim Açıklamaları !

Galatasaray Kulübü bugün olağan

Galatasaray Kulübü bugün olağan seçimli genel kurul gerçekleştiriyor.

Galatasaray Kulübü’nün 104. dönem yönetiminin belirleneceği genel kurul, Galatasaray lisesi’nda saat 10.00’da başladı. Yeterli çoğunluğun aranmadığı genel kurulda kongre divan heyetinin oluşturulup, açılışın yapılmasının ardından seçimlere gidilecek.

Seçimli genel kurulda, oy kullanma hakkına sahip yaklaşık 10 bin üye sandık başına gidecek.

Kongre üyelerinin oylarını kullanabilmeleri için Galatasaray Lisesi’nde toplamda 20 sandık kuruldu. Saat 15.00’te oy kullanma işlemi sona erecek.

OPLAMDA 2 ADAY

Sarı-kırmızlı Kulübün olağanüstü genel kurulunda, mevcut başkan Dursun Özbek ve anayasa profesörü ve siyasatçi olan Süheyl Batum yarışacak.

Genel kurul üyeleri Dursun Özbek için kırmızı, Süheyl Batum için ise sarı renkte basılan oy pusulalarını kullanacak.

 

Sarı-kırmızılı kulübün mevcut başkanı Dursun Özbek, seçim toplantısı başkanlığı için Süheyl Batum ile birlikte ortak adaylarının Hikmet Koyuncuoğlu olduğunu açıkladı.

Dursun Özbek; ”Galatasaray için hayırlı olmasını ve Galatasaray2a yakışan bir seçim olmasını diliyorum.” dedi.

Hikmet Koyuncuoğlu; ”Galatasaray için seçimlerin demokrasi şöleni olduğunu, Türkiye’ye örnek bir şekilde geçtiğini biliyoruz. Sizlerden ricamız, tamamen bu bilinçle uygun bir biçimde hareket etmemiz. Amacımız etkin, verimli, hızlı, şeffaf ve adil bir gün geçirmek ve bir an önce camianın konsantrasyonunu yarına yöneltmesini sağlamak. bunun için elimizden geleni yapacağız. Sizlerden de aynı şeyi rica ediyoruz.”

Oy verme işleminden sonra Süheyl Batum; ‘‘İnşallah Galatasaray için de camiamız için de hayırlı olsun.”

Dursun Özbek; ”İnşallah yarın Galatasaray’ın şampiyonluğunu her tarafı sarı-kırmızıya boyayarak kurlayacağız. Moralimiz yerinde. Florya’dayız hep, onun için bazı seçim etkinliklerini iptal ettik. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Bundan sonraki iş futbolcularımızn sahada göstereceği performans. Güzel bir maç olsun ve Galatasaray şampiyon olsun istiyorum.”

Süheyl Batum; ”Bir hayli katılım var. Galatasaray’da seçim daima bir şölen havasında geçer. Bunu anlamayanlar, ”Sonra yapsaydık” diyor. Ama gördüğünüz gibi bugün çok güzel geçecek. Esas önemli olan, kim kazanırsa kazansın, ilk düşüncemiz yarın şampiyon olmak ve şampiyonluğumuzu kurlamak. Bütün Galatasaraylılar, bizde düşman olmayacağını biliyoruz. Hepimiz şampiyonluğu bekliyoruz.”