Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uğurcan Çakır’dan Flaş Açıklama !

Ziraat Türkiye Kupası’nda final maçında Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Beşiktaş 3-2 kazandı ve kupayı müzeye götüren taraf oldu. Müsabakadan sonra Trabzonspor’un deneyimli kalecisi Uğurcan Çakır’dan önemli açıklamalarda geldi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda final

Beşiktaş 2023-2024 sezonu Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Trabzonspor’u 3-2 mağlup eden Beşiktaş toplamda Türkiye Kupası’nı 11. kez müzesine götürdü.

Zorlu maçın ardından Trabzonspor’un tecrübeli kalecisi Uğurcan Çakır basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Uğurcan Çakır, ”Üzgünüz, final kaybetmek çok üzüntü veriyormuş onu görmüş oldum. Bu kulüp büyük bir kulüp, Trabzonspor kupa almaya almış bir kulüp. Biz Trabzonspor’u kupalar için sevmedik. Bizim için hayali bir kahraman gibi. Bu camia çok kupa kaldıracaktır. Ertuğrul Başkan, Abdullah hoca, Trabzonspor için çalışan herkes ben olsam da olmasam da kupalar kazanacaktır.” dedi.

”UĞURCAN ÇAKIR’DAN TRANSFER AÇIKLAMASI”

Transfer olup olmayacağı hakkında konuşan Uğurcan Çakır, ”Transfer için değil, genel olarak söylüyorum. İsimler önemli değil, camia önemlidir. Trabzonspor bugün final kaybetti ama daha çok kupa kazanacaktır. Ben Trabzonspor’u bu yüzden çok seviyorum.” dedi.