Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kocaeli’de 18 Yaşındaki Genç Kız İlişki Teklifini Kabul Etmeyince Öldürüldü

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde şarampole devrilen kamyonetin kasasında boynuna ip bağlı ölü olarak 18 yaşındaki genç bir kız cesedi bulunmuştu, gerçek ortaya çıktı. 5 gencin gözaltına alındığı olayda, 22 yaşındaki T.A.’nın genç kızla alkol aldıktan sonra cinsel birliktelik yaşamak istediği, genç kızın bu isteğini reddetmesi üzerine zanlının korkutmak için kızın boynuna ip bağladığı, ipin bir ucunu da kamyonete bağladığı tespit edildi. Baygınlık geçiren genç kızın öldüğünü sanan zanlının, kamyoneti uçuruma sürdüğü ortaya çıktı.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde şarampole

Olay, Pazar günü gece saatlerinde Gölcük ilçesi Halıdere Eski Köy Yolu Caddesi’nde meydana geldi. Kamyonetin uçuruma düştüğü ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler kamyonetin altında 18 yaşındaki Rümeysa Meriç Özcan’ın boynuna ip bağlı haldeki cansız bedeniyle karşılaştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ekipler olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından Özcan’ın cansız bedenini otopsi işlemleri için morga kaldırdı. Uçurumdaki kamyonet te çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında E.K. (20), T.A. (22), Y.A. (20) isimli erkekler ile K.N (17) ve C.Ç. (20) isimli kızlar gözaltına alındı. Rümeysa Meriç Özkan’ın ölümünün ardından korkunç gerçek emniyette ortaya çıktı.

CİNSEL İLİŞKİ TEKLİFİNİ KABUL ETMEYİNCE İPLE KAMYONA BAĞLADI

T.A. (22), E.K. (20), Y.A. (20), K.N (17), C.Ç. (20) ve Rümeysa Meriç Özcan’ın Cumartesi günü akşam saatlerinde buluştukları ve birlikte alkol aldıkları öğrenildi. T.A.’nın bir süre sonra Rümeysa Meriç Özkan’ı yanına alarak kamyonetle Yukarı Hereke bölgesine hareket ettikleri, T.A.’nın bu ıssız bölgede Rümeysa Meriç Özcan ile cinsel birlikte yaşam istediği, Rümeysa Meriç Özcan’ın ise bu teklifi kabul etmediği, zanlının korkutmak için Rümeysa Meriç Özcan’ın boynuna ip bağlayıp, ipin bir ucunu da kamyonete bağladığı ve Özatan’ı darp ettiği bildirildi.

KAMYONETE BAĞLAYIP UÇURUMA DÜŞÜRDÜ

Rümeysa Meriç Özcan’ın bu sırada baygınlık geçirdiği, T.A.’nın ise genç kızın öldüğünü zannederek cesetten kurtulmak için aracı yaklaşık 100 metrelik uçuruma düşürdüğü ortaya çıktı.

5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Göcük Adliyesi’ne sevk edildi.