Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kenan Yıldız Attı ! Juventus’tan Tarihi Geri Dönüş

İtalya Serie A’nın 37. haftasında sezona istediği gibi başlayaman Juventus, 3-0 geriye düştüğü karşılaşmada 8 dakikada 3 gol bularak Bologna ile 3-3 berabere kaldı. Juventus’un beraberlik golü milli futbolcumuz Kenan Yıldız’dan geldi.

İtalya Serie A'nın 37.

İtalya Serie A 37. haftasında Juventus, Bologna deplasmanına konuk oldu ve karşılaşma 3-3 beraberlik ile tamamlandı.

Mücadeleye ev sahibi Bologna çok hızlı başladı. Mücadelenin 2. dakikasında Riccardo Calafiori’nin golüyle öne geçen Bologna, 11. dakikada ise Santiago Castro ile farkı ikiye çıkarttı ve maçın ilk yarısı bu şekilde tamamalandı.

Mücadelenin ikinci yarısınada hızlı başlayan Bologna’da Riccardo Calafiori, bu kez 53. dakikada attığı golle skoru 3-0 yaptı.

Konuk takım Juventus’ta 8 dakika içinde gerçekleşecek geri dönüşün ateşi Chiesa ila yandı. Dakika 76’da rakip ağları sarsan Federico Chiesa farkı ikiye indirdi.

Mücadelede baskısını arttıran Juventus, 83. dakikada Arkadiusz Milk’in attığı golle farkı bire indirmeye başardı. Golün ardından Juventus’ta bu kez sahneye milli futbolcumuz Kenan Yıldız çıktı. Şık bir gole imza atan Kenan Yıldız, skoru 3-3’e getirerek takımı Juventus’a 1 puanı getirdi.

Alınan bu sonuçla birlikte iki takımında puan durumu 68’e yükseldi.

 

👇👇👇Kenan Yıldız’ın attığı golü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız👇👇👇

https://x.com/futbolarena/status/1792653810835284324