Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek : ”Ali Koç’tan Hesap Soracağım ”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek,

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.,

”ALİ KOÇ’TAN HESAP SORACAĞIM”

”Ali Koç iyi dinle, bu yaptıklarının hesabını senden tek tek soracağım!”

Dursun Özbek, ”Ali Koç senin tüm camiaları karşı karşıya getirmek için bir proje olduğunu Türkiye görecek! Son altı ayda yapılanları hatırlayın”

Dursun Özbek, ”Ali Koç bu yaptıkların bana sökmez, bunu bil! Ben Galatasaray’ın başkanıyım!”

”ŞAMPİYON OLACAĞIZ”

”İyilik kazanacak, Galatasaray şampiyon olacak! Galatasaray bu şampiyonluğunu önceliğe almıştır, inşallah 24 olacak! Değerli bir şampiyonluk”

Dursun Özbek, ” Burda söylediklerimizin hepsi aklımızdan geçen, icat edilmiş şeyler değil. Hepsi kameralarda var. Daha önce yapılanların hepsi basında, videolarda var. Bir tarafta stadyumun koruması için 2400 tane devlet polisi buraya memur edilmiş. Teşekkür ediyoruz devletimize. Bu maç önemli bir, şampiyonluğu etkileyecek bir maç. Satdyumu korumakla görevli arkadaşlar, maç bittikten 1.5 saat sonra escort ediyorlar, stadyuma giriliyor, akreditasyon alanlarına giriliyor. Daha fazlasını söylemeye gerek yok. Herkes kamera kayıtlarına baksın. Orda her şey var. dünkü olayla ilgili söylemek istediklerim bundan ibaret.”

MERT HAKAN YANDAŞ TEPKİSİ

Dursun Özbek, ”Yapabilecekleri tek şey bu. Ellerinden gelen bu. Gerek bahsettiğiniz oyuncu (Mert Hakan Yandaş), ismini söylemek istemiyorum. Isınmadan beri tek yapabilecekleri bu kaos ve gerginlik yaratmak. Olayı futbolun dışına taşımak.”