Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Servet Çetin, ”Galatasaray Yüzde 90 Şampiyon Olur”

Bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen Servet Çetin, Galatasaray ile Fenerbahçe’nin oynayacağı maçı yorumladı.

Bir dönem Galatasaray ve

Bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen Servet Çetin, Galatasaray ile Fenerbahçe’nin oynayacağı maçı yorumladı.

Servet Çetin’in açıklamaları;

”Ben yarın oynanacak derbiye iki puan farkla Fenerbahçe’nin geleceğini süşünüyordum ama talihsiz kayıplar yaşadı. Bu yüzden Fenerbahçe açısından bu maç çok önemli. Fenerbahçe taraftarlarına galibiyet hediye etmek ve şampiyonluğu son maça yaşımak istiyor ama Galatasaray için de önemli bir prestij maçı olacak. İki teknik adamın da sahaya çıkaracağı kadrolar oldukça önemli.’‘ dedi.

Fenerbahçe’nin yarıştan koptuğunu ifade eden Servet Çetin, ”Fenerbahçe yaşadığı kayıplar sonrası demoralize oldu, dizginleri elinden kaybetti. Yarıştan koptular. Okan hocanın Şampiyonlar Ligi’nde büyük takımlara karşı sergilediği futbollar ortada. Galatasaray özgüvenli bir oyun ortaya koyuyor. Fenerbahçe, stresli oyun oynuyor. Galatasaray ise stresi iyi yönetiyor. Telaş yapmadan sabırla skoru alıyor, özgüvenleri çok fazla. İki takım arasındaki net fark. Skorlara da yansıyor. Fenerbaçe’nin matematiksel olarak şansı olsa da Galatasaray %90 şampiyon.” ifadelerini kullandı.