Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yazarlardan Galatasaray – Fenerbahçe Hakemi Yorumu !

Spor yorumcuları, Ömer Üründül, İskender Günen ve Ali Gültekin, Galatasaray ile Fenerbahçe maçına atanan hakem Arda Kardeşleri yorumladı.

Spor yorumcuları, Ömer Üründül,

Spor yorumcuları, Ömer Üründül, İskender Günen ve Ali Gültekin, Galatasaray ile Fenerbahçe maçına atanan hakem Arda Kardeşleri yorumladı.

”Merkez Hakem Kurulu, maçın hakemini kyapay zekaya bırakmadı ve Arda Kardeşler’i atadı.. Sizce doğru bir tercih mi?”

ÖMER ÜRÜNDÜL; ” Türkiye’nin şu anda bir numaralı hakemi Halil Umut Meler, Trabzonspor – Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle karşılaşmayı tatil etmemişti. O yüzden atanmamasını doğru bulmuyorum. En doğru isim Arda Kardeşler.”

BÜLENT TİMURLENK; ”Federasyonun ne yapay zekası ne de manueş zakasını anlayabilmem mümkün değil. İlk yarıdaki derbiyi yöneten Arda Kardeşler… Galatasaray’ın son iç saha maçı olan Sivas karşılaşmasını yöneten Arda Kardeşler… Son sezon finalini yöneten yine Arda Kardeşler. Kardeşler bence hiçbir zaman derbi yönetecek bir seviyede olmadı. Yapay zekaya sorsalar bence başka bir isim verirdi ama.. Neyse hakem şansı yanında olsun.”

İSKENDER GÜNEN; ”Arda Kardeşler ya da başka bir ismin olması önemli değil. VAR’da kimin olacağı önemli. Çünkü artık işin kolayına kaçılıyor ve maçları VAR yönetiyor.

ALİ GÜLTEKİN; ”Hakem konusu böyle belirleyiciliği olan maçlarda her zaman öne çıkacaktır. Burda ismin çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Arda Kardeşler elbette hak ettiği kriterlere derbiye atanmıştır ama başka biri de olsaydı aynı tartışmalar olacaktı.

Öte yandan Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk de derbi hakemi için tepki gösterdi. Öztürk yaptığı açıklamada ”Arda Kardeş konusu, bizlerin şaşkınlıkla karşıladığı bir konu. Bir hatalı düdük, bir hatalı kararın şampiyonluğuna tesir edeceği bir maça, bir hakemin manuel atanması.. Üstelik bu hakemin, kasıtlı ve hatalı demek istemiyorum, Kadıköyde’ki maçta Icardi’ye yapılan müdahaleye bir şey yapmaması, maçın kaderine tesir etmesi, aynı hakemin manuel bu maça atanması.”