Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mete Gazoz Klasik Yay Erkekler Finalinde Avrupa Şampiyonu Oldu

Milli okçumuz Mete Gazoz,

Milli okçumuz Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası’nın klasik yay erkekler finalinde Sloven rakibi Malavasic’i 6-0 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. Kariyerinde ilk kaz Avrupa şampiyonu olan Mete Gazoz, 2020 yılında olimpiyat, 2023 yılında da dünya şampiyonu olmuştu.

Milli okçumuz Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası’nın klasik yay erkekler finalinde Sloven rakibi Malavasic’i 6-0 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu.

Mete Gazoz, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası’nda Sloven rakibiyle karşılaştı. Rakibi karşısında çok üstün bir maç çıkaran Mete Gazoz, Den Habjan Malavasic’i 6-0 yenerek Avrupa şampiyonu oldu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TEBRİK MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonu olan millî okçumuz Mete Gazoz’u canı gönülden tebrik ediyorum. Olimpiyat ve Dünya  Şampiyonluklarına Avrupa Şampiyonluğu’nu da ekleyerek bizlere büyük bir gurur yaşatan Mete Gazoz’un başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK’DAN TEBRİK MESAJI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkı Bak Mete Gazoz için yayınladığı tebrik mesajında, “Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu’ydu, şimdi Avrupa Şampiyonu Mete Gazoz, Mahalla evlat…” ifadelerini kullandı.