Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İhbara Giden Ambulans Hafif Ticari Araçla Çarpıştı: 5 Yaralı

İstanbul’da ihbara giden ambulans, kavşaktan yola çıkan hafif ticari araca çarptı. Kaza sonrasında yere dökülen yakıt nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden kurye yere düşerek yaralandı. Ayrıca kazada ambulans şoförü ve iki sağlık personeli ile hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı.

İstanbul'da ihbara giden ambulans,

Kaza, 13.30 sıralarında, Çanakkale Caddesi ile Doğu Caddesi kesiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Osman Ü. yönetimindeki 34 BH 6035 plakalı ambulans, ihbara gittiği esnada kırmızı ışıkta geçmek isterken, kavşağa giren 34 DRL 969 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan ambulans trafik ışıklarına çarparak durabildi.

5 KİŞİ YARALANDI

Kazada, ambulans şoförü ile iki sağlık personeli ve hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı. Kaza sonrasında yere dökülen yakıt sonucu seyir halindeki motosikletli kurye de direksiyon hakimiyetini kaybederek düştü ve yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı.

Kaza sonrasında caddede oluşan trafik yoğunluğu, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.