Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ankara’da 15 Yaşındaki Çocuk, 16 Yaşındaki Ablasını Bıçakla Öldürdü

Ankara’da ruhsat sıkıntılar yaşadığı

Ankara’da ruhsat sıkıntılar yaşadığı belirtilen 15 yaşındaki çocuk, 16 yaşındaki ablasını sırtından bıçaklayarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan çocuk ifadesinde, “Her evden kaçtığında başka bir erkek arkadaşının yanına gittiği için bıçaklamayı planlıyordum” dedi.

Olay, Ankara’nın Aktındağ ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 15 yaşındaki E.İ., 16 yaşındaki ablası B.S.İ.’yi sırtından bıçaklayarak öldürdü.

“HER EVDEN KAÇTIĞINDA BAŞKA BİR ERKEK ARKADAIŞININ YANINA GİDİYORDU”

Olayın ardından emniyete teslim olan saldırgan kardeş, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. E.İ. (15), savcılıkta verdiği ifadede, “Ablam olaydan bir gün önce evden kaçtı. Babamla kendi imkanlarımızla bulduk. Evden her kaçtığında başka bir erkek arkadaşının yanına gittiği için bıçaklamayı planlıyordum.

“1 HAFTADIR GEREKEN PSİKİYATRİ İLAÇLARIMI KULLANMIYORDUM”

Eve geldiğimizde sırtına 3-4 kez bıçak ile vurdum. Ablam ‘imdat ölüyorum’ diye bağırdı. Sigaramı ve çakmağımı yanıma alıp karakola teslim oldum. 1 haftadır kullanmam gereken psikiyatri ilaçlarımı kullanmıyordum, olay nedeniyle çok pişmanım” ifadelerini kullandı.