Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanlığına Aday Oluyor!

Süper Lig’de sezon sonu Haziran ayında Fenerbahçe’de yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul öncesi eski başkan Aziz Yıldırım, adaylık kararı aldı. Fenerbahçe’nin mevcut başkanı Ali Koç’un 6 senelik başarısız performansı ve adayların yetersizliği sonrası bu kararı alan eski başkan Aziz Yıldırım, ilerleyen günlerde resmi açıklamada bulunacak.

Süper Lig'de sezon sonu

Dün akşam Trendyol Süper lig’in 35. haftasında deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray ile arasındaki puan farkını 6’ya çıkarttı. Sezona çoşkulu başlayan ancak hayal kırıklığına doğru sürüklenmesi sonrası Haziran ayında gerçekleşecek olan seçimli olağanüstü genel lkurul öncesi eski başkan Aziz Yıldırım harekete geçti. Eski Başkan Aziz Yıldırım, mevcut başkan Aşi Koç’un 6 senelik başarasız performansı ve adayların yetersizliğinden sonra kararını verdi.

ALİ KOÇ ADAY OLMAYABİLİR

Fenerbahçe Kulübü’nün mevcut başkanı Ali Koç, geçtiğimiz Şubat ayında yapmış olduğu konuşmada, ”Allah’ın izniyle inşallah haziran ayında yeni bir başkan ve yönetim kurulu olacak. Bu kararımın Fenerbahçe’nin hayrına olduğuna inannın.” açıklamasını yaparak aday olmayacağını açıklamıştı.

AZİZ YILDIRIM ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Fenerbahçe Kulübü’nün eski ve efsane başkanlarından olan Aziz Yıldırım, sezon sonunda gerçekleşecek olan seçimli genel kurula başkan adayı olarak katılma kararı aldı. Eski başkan Aziz Yıldırım’ın ilerleyen günlerde resmi olarak adaylığını açıklayacağını planlıyor.