Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalyaspor, Alex de Souza Hakkında Açıklama Yaptı!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Sergen Yalçın ile anlaşmama durumunda, teknik direktör adaylarından birininde Alex de Souza olduğunu açıkladı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

Antalyaspor Kulübü başkanı Sinan Boztepe, son zamanlarda teknik direktör Sergen Yalçın’ın yerine takımla adı anılan Fenerbahçe’nin eski yıldız futbolcusu Alex de Souza ve takımda alacakların ödenmediğini belirterek açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe’nin açıklamaları şu şekilde;

Pazartesi günü Pendikspor ile oynayacakları maçı kazanacaklarını söyleyen Sinan Boztepe, ”Pendikspor maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Üç puan için sahada olacağız. Pendikspor Kulübü’nü evimizde misafir edeceğiz. Onları maalesef burada puansız göndereceğiz.” dedi.

Kulüpte ödemelerin yapılmadığı konu hakkında açıklamada bulunan Sinan Boztepe ”Tabii ki sosyal medyada bazı kaynaklar doğru olmadığı müddetçe konular çok fazla abartılabiliyor veya değiştirilebiliyor. Sergen hocamızın da söylediği gibi, yani özellikle teknik ekip noktasında herhangi bir ya da profesyonel çalışanlarımız noktasında herhangi bir gecikme söz konusu değil. Herkes maaşını zamanında ve takır takır alıyor. Oyuncularımızla alakalı da dedikleri gibi 2 maaş geriden geliyoruz. Türkiye şartlarında bence normal gibi görünen bir şeye biz de alışmaya çalışıyoruz. Olmaması lazım aslında. Ama Anadolu kulüplerinin ve maalesef spor camiasının, futbol camiasının özellikle bir durumda olduğu belli. En makul sebeplerle, en gecikmez şekilde ödemeleri yapmaya devam ediyoruz. Ama 2 maaş geriden geliyoruz.” sözlerini sarf etti.

”ALEX ADAYLARIMIZDAN BİRTANESİ”

İsmi son dönemler Antalyaspor’da geçen Fenerbahçe’nin eski yıldızı Alex de Souza’nın Sergen Yalçın’ın yerine geçmesi hakkında konuşan Sinan Boztepe; ”Evet Cuma gününden beri bu haberleri görüyoruz. Şimdi Sergen hocamızla müspet ya da menfi bir karar bağlamadık. Bütün bu konuların veya da nihai görüşmelerin hepsinin sonucu Sergen hocayla beraber alacağımız kararlara bağlı. Bugünden muhtemelen kararımızı bağlarız diye düşünüyorum. İlk görüşmeyi yaptık bugün, ikinci bir görüşme yapacağız. Şimdi Alex de Souza ile beraber 6-7 tane daha isim, her gün farklı isim geçiyor. Tabii ki bunlarla herhangi bir kişiyle oturup herhangi bir masada bir görüşmemiz söz konusu değil. Etik değerlere önem veriyoruz. Bunların hepsi çok önemli. Ne zaman ki biz Sergen hocayla beraber ‘Tamam artık Antalyaspor Kulübü’nde bizim misyonumuz tamamlandı. Biz hocamızla beraber yol almıyoruz’ dediğimiz gün adaylarımız olacaktır. Bunların içerisinde ismi geçen Volkan Demirel, Tuncay Şanlı, Rıza Çalımbay, Alex de Souza ve Konyaspor’un eski bir hocası vardı. Kenan Koçak yani birçok isim geçiyor. Bu önümüzdeki süreçte Sergen hocayla birlikte bugün konuşup, kararlarımızın neticesinde belli olacak. Yeni şimdi Sergen hocamla anlaşmadıktan sonra bütün adaylardan birisi olduğu gibi Alex de Souza da adaylarımızdan birisi.’‘ ifadelerini kullandı.