Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ata Tecavüz Eden PKK’lı Suçüstü Yakalandı!

Türkiye’de terör örgütü PKK üyeliğinden aranan Senanik Öner’in İsveç’te atlara tecavüz etmek için birkaç kez ahıra gittiği, son seferinde ise havuç, eldiven, bağ ve sandalye gibi malzemelerle suçüstü yakalandığı ortaya çıktı.

Türkiye'de terör örgütü PKK

Türkiye’de terör örgütü PKK’ya üye olmaktan aranan Senanik Öner, kaçıp gittiği İsveç’te atlara cinsel istismar ve İsveç polisine bıçakla saldırdığı suçlarından tutuklandı.

İsvaç Helsingborg savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Senanik Öner’in atlara tecavüzde bulunması ve 24 Şubat tarihinde ahır sahibinin güvenlik kameralarından şüpheli birini fark etmesi üzerine ortaya çıktığı belirtildi. İsveç polisinin incelediği ahırdaki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Öner’in bağladığı bir ata cinsel istismarda bulunduğunun anlaşıldığı aktarıldı ve iddianamede ahır sahibinin ahıra geldiği zamanda sırada Öner’in kaçtığı ifade edildi.

SON GELİŞİNDE YAKALANDI

Hazırlanan iddianamede, ertesi gün lbir poşet ile ahıra tekrardan girmeye çalışan Öner, bir kadın çalışan tarafından fark edilince kaçtığı fakat bunu tekrarlamayı sürdürerek 28 Şubat tarihinde havuç, eldiven, bağ ve sandalye gibi malzemelerle ”daha hazırlıklı” bir şekilde geri geldiği ifade edildi. Bu kezde çevredeki insanlar tarafından fark edilin Öner, polisler tarafından suç üstü yakalndığı belirtildi.

30 YILA KADAR HAPİS CEZASI

İddanamenin devamında, suç üstü yakalanan ve polislere teslim olması istenen aöa ancak bıçakla polislere saldıran Öner, kısa süren arbedenin ardından etkisiz hale getirildi ve gözaltına alınduğı belirtildi. Yakalanıp tutuklanan ve İsveç savcılığı tarafından ata cinsel istismar ve polise bıçaklı saldırı suçundan suçlanan Öner’in sığınma başvurusunda bulunduğu İsveç’ten, 10 yıl ülkeye geri girmemesi şartıyla sınır dışı edilmesi isteniyor. Ayrıca İsveç basınına göre, Öner hakkında bulunan mevcut suçlamalardan 30 yıl hapis cezası alabilir.