Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlhan Palu’tan Beşiktaş Maçı Açıklaması

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Beşiktaş konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmadan Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut’tan açıklamalar geldi.

Trendyol Süper Lig'in 35.

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Beşiktaş konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmadan Çaykur Rizespor teknik direktörü İlhan Palut’tan açıklamalar geldi.

Mücadeleden sonra düzenlenen basın toplantısında konusan İlhan Palut, ”Puan tablosu kazanmamız gerektiğinin mesajını veriyordu. Başakşehir ve Ankaragücü’nde yediğimiz son saniye golleri ilk 5’te tutunma kredisini bitirmişti. Beşiktaş’tan alınacak 1 puan bile bizi çok mutlu etmeyecekti.” ifadelerini kullandı.

Maçın ilk yarısında savunmada kaldıklarını belirten Palut şu ifadeleri kullandı;

”AYNI CİDDİYETLE ÇALIŞMAYA DEVAM”

”Rakibe verilen pozisyonlar, attığımız gole rağmen özgüvenle oynamaya, elimize geçen topları kısa sürede kaybetmeden dolayı iyi bir görüntü değil. İkinci yarı toporlandık. Daha dengeli bir oyun vardı. Üçüncü bölgede daha çok bulunduk. Nasıl kazanırsınız hissiyatıyla son dakıkaları izlerken duran top sonrası karombolde gol yedik. Beraberlik bile istemezken 1 puandan olduk. Rizespor 3 hafta öncesine kadar limitlerini zorlamıştır. Böyle bir sezonu istediğimiz noktada bitirmeyeceğiz bizi üzüyor. Genç bir takımız, bunları acı tecrübeler.Bunlar belki bu takımın önümüzdeki sezonlarda yere sağlam basacağı edinimler. Oyuncularım da bizler de üzgünüz. Böyle bir sezonu daha iyi yerde bitirmek isterdik. Üç maçımız daha var, aynı ciddiyetle çalışmaya ve güzel bir yerde sezonu bitirmeye çalışacağız.”