Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Arat’tan Nuri Şahin Açıklaması

Süper Lig devi Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Almanya ziyareti dönüşünde havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Süper Lig devi Beşiktaş

Süper Lig devi Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Almanya ziyareti dönüşünde havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Türkiye’ye dönen ve havalimanında açıklamalarda bulunan Hasan Arat; ”UEFA, kulüpler, oyuncu ve teknik adamlarla görüşmeler yaptık. Beşiktaş için faydalı bir seyehat oldu. Bizim çok işimiz var. Sivasspor maçı, kupada yarı final.. Kupada hedefe giderken, işlerimizi yapıyoruz. Umarım arzu ettiğimiz sonuçları alırız. Temaslarımı arkadaşlarımla paylaşacağım. Mayıs ayı yoğun geçecek.” ifadelerini kullandı.

NURİ ŞAHİN AÇIKLAMASI

”Nuri Şahin’le bir görüşme oldu mu?” sorusuna Hasan Arat; ”Hedefimizdeki tüm kişilerle görüşmeler gerçekleştiriyoruz.” dedi.

”YERLİ YABANCI HERKESLE GÖRÜŞÜYORUZ”

Teknik direktörlük arayışı hakkında konuşan Arat, ‘‘Yerli ve yabancı herkesle görüşüyoruz. Türkiye’de kupadan sonra resmi görüşmeler yapacağız, o görüşmeleri de duyarsınız. Herkesle görüşüp bize projelerini sunmalarını isteyeceğiz. Beşiktaş bir değişikliğe gitmek zorunda. Yerli ve yabancı herkesin bir çalışma yapıp, bize planlarını göstermesini istiyoruz. İyi bir şey yapmaya çalışıyoruz, Beşiktaş hassas bir dönemden geçiyor. Taraftarların, yönetime inanmasını istiyoruz. Şubat’taki gibi sıkışık dğil durum. Arada gelmek isteyenler vardı, şimdi doğru bir zamanda başladık görüşmelerimize.” şeklinde konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu seçimi hakkında gelen soruyu cevaplayan Arat, ”İmzalara saygı göstermek lazım. Genel kurul toplamaya yettiği an, o imzalarla ilgili yorum yapılmaz. Saygı ile karşılamak lazım. Demokrasiden bahsediyorsak, o verilen imzaları saygıyla karşılamak ve dikkate almak lazım. Reddetmek lazım. Bu çekişmenin kimseye faydası olmaz. Aklı selimin galip geleceğine inanıyorum. Kimsenin imzaları küçümsemeye hakkı yok. Kurallara bakmak lazım, kurallara oynamamak lazım. Kulüplere baskı yok yapmayın. İnşallah çok aday olur ve herkes özgür seçimini yapar.” ifadelerini kullandı.

ALMANYA ZİYARETİ HAKKINDA HASAN ARAT

Almanya ziyareti hakkında konuşan Hasan Arat, ‘‘Bayern Münih başkanı Herbert Hainer ile görüştük, önemli konular konuştuk. Dortmund’da ‘sarı Duvar’ yine muhteşemdi. Bayern Münih ve Dortmund maçlarında seyircilerin katkısını izledim. Seçim projelerimizden biri yeni açıkta geniş tarafa daha fazla seyirci almak ve çoşkuyu arttırmak. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na başvurmuştuk, sonucunu bekliyoruz. UEFA satta buna izin veriyor.” sözlerini sarf etti.