Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ahmet Eyüp Türkaslan’ın Malatyaspor’dan Alacağı Ödenmedi!

Yeni Malatyaspor’da forma giyen

Yeni Malatyaspor’da forma giyen ve 6 şubat depreminde hayatını kaybeden Ahmet Eyüp Türkaslan’ın 400 bin TL alacağının hala ödenmediği ortaya çıktı. Kulübün finansal durumuna erişim sağlanamadığını belirten Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özköse, Başkan Adil Gevrek’e istifa çağrısı yaptı.

6 şubat depreminde hayatını kaybeden Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’la ilgili çok konuşulacak gerçek ortaya çıktı.

 

8 AYDIR ÖDENMEDİ

Yeni Malatyaspor’un eski başkan yardımcısı Ahmet Özköse yaptığı açıklamada, “6 milyon para toplandı, Ahmet’in 400 bin alacağı ödenmedi” dedi.

Başkan Adil Gevrek’i istifaya çağıran Özköse, Gevrek’in 6 Şubat 2023 tarihindeki depremde hayatını kaybeden Ahmet Eyüp Türkaslan için “400 bin TL alacağını ödeyeceğim” demesine rağmen, sekiz aydır bu ödemenin yapılmadığını belirtti.

YENİ MALATYA SPOR LİGDEN ÇEKİLDİ

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremden en çok etkilenen iller arasında yer almasından ve tesislerinin yıkıldığı, sahasının kullanılmaz hale geldiğinden dolayı 2022-2023 sezonunda ligdeki maçlara çıkmama kararı almış, 2023-2024 sezonunda da ligden çekilmişti.