Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erden Timur; ”Fenerbahçe’ye Karşı Yalnızdım”

Galatasaray’da Dursun Özbek yönetimi ile yüzde 99 ihtimal devam etmeyecek olan Erden Timur, devam etmeyeceğinin en büyük sebeblerinden biri ise Fenerbahçe’nin kendisini hedef aldığı süreçte yalnız bırakılması oldu.

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi

Galatasaray’da 25 Mayıs seçimlerine yaklaştıkça, tüm gözler Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur’a çevrildi. Son 2 yılda takıma birçok önemli isimler kazandıran, geçen sezonki şampiyonlukta ve bu sezon takımın başarısında büyük payı olan Erden Timur’un görevine devam edip etmemesi Galatasaray taraftarlarını şaşkına uğrattı.

”FENERBAHÇE’YE KARŞI YALNIZ BIRAKILDIM”

Erden Timur, eşinin rahatsızlığında ve işini 2. plana atmasına rağmen özellikle Fenerbahçe ile olan gerginlik döneminde yalnız bırakıldığını belirten Erden Timur, yönetime kırgın ve üzgün olduğu ayrıca yorgun olması sebebiyle, Dursun Özbek’in yönetimi ile yüzde 99 ihtimal devam etmeyecek. Ancak genede Erden Timur’un fikrini değiştirmek için Dursun Özbek ve ekibi hatta gerekirse Galatasaray taraftarları Erden Timur’un fikrini değiştirmek için devreye girdi.

”GÜNDEM ŞAMPİYONLUK”

Dün basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur’a sorulan sorulardan birisi ise gelecek sezon yönetimde olup olmayacağıydı. Erden Timur bu soruya şu ifadeleri kullandı;

”Seçim öncesi benim olup olmamam sorun değil. Bırakın biz seçim konuşmayalım. Sportif A.Ş’de görev devam ediyor. Biz atanmışlar olarak diyelim. Burada seçim konusu yok. İliklerimize kadar şampiyonluğa inandığımızı anlatma zamanıdır. Böyle bir gündem yok, suni bir gündem bu. Dün 22.00’de Florya’dan çıktım, her gün oaradayım. Orada tek gündem şampiyonluk.” sözlerini sarf etmişti.