Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çorum’un İskilip İlçesinde Eski Eş Dehşeti: 2 Ölü, 1 Yaralı

Çorum’un İskilip ilçesinde bir

Çorum’un İskilip ilçesinde bir şahıs, sokakta eski eşi ve kocasına rastladı. Çıkan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü olayda bıçakla saldıran adam, eski eşinin kocasını ve bir kişiyi öldürdü, Olayda bir kişi de yaralandı.

Çorum’un İskilip ilçesinde bir şahıs sokakta eski eşi ve kocası ile karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

ESKİ EŞİYLE SOKAK ORTASINDA KARŞILAŞTI

Olay, dün gece saatlerinde İskilip ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Murat Ç. sokakta yürüdüğü esnada iki yıl önce boşandığı Emine Sungurlu ve eşi Fatih Sungurlu ile karşılaştı. Taraflar arasında sokak ortasında tartışma çıktı.

BIÇAKLAYARAK YARALADI

Tartışmanın büyümesiyle olay kısa sürede kavgaya dönüştü. Sungur çiftinin misafirliğe gittiği öğrenilen  Ramazan Balaban ve Şerife Balaban çifti tartışmanın sesleri üzerine evlerinden sokağa çıkıp tarafları ayırmak isteyerek araya girdi. Bu esnada Murat Ç. elindeki bıçakla Fatih Sungurlu ile Balaban çiftini yaraladı.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede Fatih Sungurlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralı Balaban çiftine ise ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla İskilip Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şerife Balaban yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ramazan Balabanın ise tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Olayın ardından olay yerinden kaçan Murat Ç. kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.