Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal; ” 4’te 4’e İnanıyorum ”

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Süper Lig’in bitimine 4 hafta kala oyuncularını moral konuşması yaptı.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası başta olmak üzere ve sonra UEFA Konferasn Ligi’ne havlu atan Fenerbahçe’de hedef sadece Trendyol Süper Lig kaldı. Ezeli rakibi Galatasaray ile puan farkının 4’e çıkmasına engel olmayan ve buna rağmen Beşiktaş derbisini kazanarak tekrardan ayağa kalktıklarını gösteren Fenerbahçe’de hem teknik heyet hem de yönetim düğmeye basacak.

Sarı-lacivertli takımda üç günlük iznin ardından bugün (çarşamba) Konyaspor mücadelesinin hazırlıklarına başlayacak olan Fenerbahçe’de, moral ve motivasyonu en üst seviyeye çıkartmak için çalışmalar yapılacak.

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, oyuncuları ile gerçekleştirmiş olduğu toplantıda açıklamalarda bulundu.

”4’TE 4’E İNANIYORUM”

İsmail Kartal, yapmış olduğu toplantıda; ”Her sezon aynı bir sürpriz çıkabiliyor. Bu yüzden bizim tek yapmamız gereken son haftaya kadar savaşmak ve çıkacağımız dört maçı da kazanmak. Beşiktaş maçında özellikle ilk yarıda iyi bir oyun ortaya koyduk. Yakaladığımız pozisyonlardaki gol yüzdemizi arttırırsak, 4’te dört yaparız. Buna ben inanıyorum. Oyuncuların da moralini en üst seviyede tutmak için elimizden geleni yapmalıyız.” dediği açıklandı. (Milliyet)

Ayrıca İsmail Kartal, Beşiktaş ile oynanan mücadelenin ardından; ”Maçın başından sonuna kadar oyunu domine eden bir takım vardı. Oyunun başlangıçında belirli bölümleride golü arayan, rakip sahada oynayan bir Fenerbahçe vardı vardı. Rakibin (Galatasaray) sahasında oynayacağımız maç o günkü şartlar, konsantrasyon çok önemli olacak. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum ve kazanacağımızı biliyorum.” ifadelerini kullandı