Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek’ten Okan Buruk’a Casemiro Hediyesi !

Süper Lig devi Galatasaray’ın

Süper Lig devi Galatasaray’ın gelecek sezon transfer planları yavaş yavaş netlik kazanıyor. Galatasaray’da 25 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimli kongrede tek aday olarak girmesi beklenen Dursun Özbek, tekrardan başkan seçilmesi durumunda ilk iş olarak, sarı-kırmızılı takımın başında bulunan teknik direktör Okan Buruk’a 2 yıllık sözleşme önerecek. Söz konusu sözleşme ile anlaşmanın sağlandığı ifade edilmişti. Dursun Özbek, Okan Buruk’a transfer listesini hazırlamasını ve Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olacak bir kadro kurmaya çalışacaklarını açıkladı.

İLK HEDEF CASEMİRO

Dursun Özbek’le görüştükten sonra transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve orta saha takviyesine önem verdiği öğrenildi. Okan Buruk’un listesinde ilk sırada Manchester United’in Brezilyalı yıldızı Casemiro yer alıyor.

CESEMİRO, FENERBAHÇE’NİN DE GÜNDEMİNDE

Bir diğer Süper Lig devi Fenerbahçe’nin de transfer listesinde yer alan Casemiro, bu sezonunda Manchester United’den ayrılmanın heseplarını yapıyor. Manchester ekibinden ayrılmak isteyen Casemiro, kariyerini şampiyonluk yaşayacağı bir takımda sürdürmek istiyor.

BURUK’UN İLK HEDEFİ

Galatasaray yönetimi, Okan Buruk’la yeni sözleşme imzaladıktan sonra hiç vakit kaybetmeden Cesemiro’nun transferi için harekete geçecek. Sarı-kırmızılı takımın ilk hedefi 32 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu ikna etmek olacak. Casemiro’nun onay vermesi durumunda, Manchester United ile görüşmelere başlanacak.

MANU, GÖNDERECEK

İngiliz basınında çıkan haberlerde, yeni sezona kadrosunu yenilemek isteyen Manchester United’de gidecek isimlerden biriside Casemiro.

DURSUN ÖZBEK’İN HEDİYESİ

Cimbom, Casemiro transferini en kısa sürede değerlendirecek ve Galatasaray  başkanı Dursun Özbek, muhtemel Casemiro transferini hem Okan Buruk’a hemde Galatasaray camiasına bir hediye olarak düşündüğü belirtildi.