Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

İstanbul’da Polisin Kimlik Sorguladığı Kadın Soyunmaya Başladı

İstanbul Şişli Mecidiyeköy metro istasyonunda polisler, pasaport kontrolü yaptığı esnasında ilginç bir olayla karşılaştı. Kimlik sorgulaması esnasında Kenyalı bir kadın, oturma izni olmayınca soyunarak polise direndi.

İstanbul’da metro istasyonunda polisin kimlik kontrolü esnasında Kenyalı bir kadın, oturma izni olmayınca soyunarak polise direndi. Polis ekiplerinin kadının üstünü battaniye ile örtmek istediği esnada görüntü alan 2 şahıs polise hakaret edince gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINMAMAK İÇİN ÜSTÜNÜ YIRTTI

Olay, Sisşi Mecidiyeköt metro istasyonunda meydana geldi. Metro istasyonunda kimlik kontrolü yapan polis ekibi, Kenya uyruklu bir kadını durdurdu. Yaptığı sorgulamada oturma izni biten ve üstünde pasaportu olmayan kadın, polislerle tartıştı.

O esnada kadını gözaltına almak ekibe direnen kadın gözaltına alınmamak için soyunmaya başladı. İç çamaşırlarıyla kalan kadına, kadın polis memurları müdahale ederek üstünü battaniye ile örtmeye çalıştı.

POLİSE İFTİRA VE HAKARETLERDE BULUNAN 2 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Kadın gözaltına alındığı esnada metro istasyonunda bulunan 2 şahıs, o anları kayıt altına almaya başladı. Polise çeşitli iftira ve hakaretlerde bulunan iki şahıs, uyarılara rağmen izinsiz olarak kayıt almaya devam edince polis tarafından gözaltına alındı.

Pasaportu olmayan ve oturma izni biten kadın, emniyette ifadesinin alınması ve adli işlemlerini yapılması sonrasında sınır dışı işlemlerinin tamamlanması için geri gönderme merkezine gönderildi.

KADIN, KENDİSİNİ İZİNSİZ KAYIT ALTINA ALAN İKİ ŞAHISTAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Ayrıca gözaltına alınan kadın kendisini izinsiz kayıt altına alan iki şahıstan şikayetçi oldu. Gözaltına alınan iki şahıs, E.E. ve E.V.’nin emniyette çeşitli suçlardan 12 adet kaydı olduğu ortaya çıktı. Şahısların adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

DİĞER VİDEOLAR