Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İngiltere’den Arda Güler’e Dev Teklif !

Bu sezon Fenerbahçe’den Real

Bu sezon Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler için Premier Lig ekibinden çılgın bir teklif geldi.

Defansa Central’in çıkan haberine göre; İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Arda Güler’i transfer etmek için 50 milyon euro civarında bir bonservis bedelini gözünden çıkarmış durumda.

Haberin devamında; Newcastle United’in Arda Güler’i çok istediği ve onun üzerinden gelecek planlaması yapmayı planladığı belirtildi. Ancak Real Madrid ekibinin bu teklife ne yanıt vereceği henüz belli olmadığı ifade edildi.

Geçtiğimiz hafta Real Madrid forması ile ilk kez bir La Liga maçına ilk 11’de çıkan ve takımının galibiyet golünü atan Arda Güler’in kesinlikle Real Madrid’den ayrılmak istemediği öğrenildi. Ayrıca Arda’ya güvenen Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti’nin Arda’nın takımdan ayrılmayacağını belirtmişti.

Real Madrid forması ile bu sezon çıkmış olduğu 8 resmi müsabakada 2 gol kaydeden Arda Güler’in söz konusu transferinin gerçekleşmesi durumunda Atletico Madrid’den  Barcelona’ya transfer olan Arda Turan’ın rekorunu kırarak tarihte en fazla bonservis bedeli ödenen Türk futbolcu olmayıda başaracak.