Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fenerbahçe – Beşiktaş Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Trendyol Süper lig’in 34. haftasında Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk edecek. Geçtiğimiz hafta Sivasspor’dan aldığı beraberliğin ardından Fenerbahçe ile Galatasaray arasında puan farkı 4’e yükseldi. Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş’ın başında Serdar Topraktepe olacak. Derbinin günü ve saati futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki Fenerbahçe – Beşiktaş maçı ne zaman? Fenerbahçe – Beşiktaş maçı hangi saat kaçta? Fenerbahçe – Beşiktaş maçı kanalda? İşte mücadeleye dair tüm detaylar…

Trendyol Süper lig'in 34.

Fenerbahçe’nin Beşiktaş ile oynayacağı dev derbinin günü yaklaştıkca detaylarıda belli olmaya başlıyor. Bu sezon Süper Lige istediği gibi başalayaman Beşiktaş, üçüncülük için hedefini sürdürüyor Fenerbahçe ise derbide 3 puanı alıp moral bulmayı hedefliyor. Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, ilk önce Konferans Ligi çeyrek finalde veda etti ve sonrada geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanında berabere kaldı.. Lider Galatasaray ile puan farkını derbiye kadar kapatmak isteyen Fenerbahçe, ezeli rakibi Beşiktaş’ın karşısında üç puanı almak istiyor. Peki Fenerbahçe – Beşiktaş maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte dev derbiye dair tüm detaylar.

FENERBAHÇE – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında şampiyonluk yarışı Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk ediyor. Ülker Stadyumu’nda 27 Nisan Cumartesi günü oynanacak derbi mücadelesi saat 19.00’da başlayacak. Bu dev karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

KANARYA’NIN HEDEFİ 3 PUAN

Geçtiğimiz hafta Sivas’da 2 puan kaybeden Fenerbahçe, bu derbiyi kazanıp üç puanla moral bulmak istiyor.

Ayrıca derbi öncesi Fenerbahçe2nin en skorer isimleri, İrfan Can Kahveci, Dzeko, Michy Batshuayi, Dusan Tadic ve Sebastin Szymanski oldu.

BEŞİKTAŞ GALİBİYET HASRETİNE SON VERDİ

Beşiktaş, yollarını ayırdığı Fernando Santos ile ligde oynadığı son 5 maçında galibiyet alamadı. Fernando Santos’un ayrılmasından ardırdan Serdar Topraktepe takımın başına geçti ve MKE Ankaragücü karşılaşmasını 2-0 kazanmayı başardı.

SÜPER LİG PUAN DURUMU