Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakan Çalhanoğlu, Şampiyonluk Açıklamasında Bulundu!

Serşe A devi Inter ile şampiyonluğa ulaşan Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, İtalyan basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Serşe A devi Inter

Serşe A devi Inter ile şampiyonluğa ulaşan Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, İtalyan basınına önemli açıklamalarda bulundu.

İtalyan basınından Il Giornale’ye açıklamalarda bulunan Hakan Çalhanoğlu, ”Milan taraftarlarının bana ve aileme yaptıklarımı unutuyorum. Inter ile şampiyon olmak benim için büyük bir intikam oldu.” dedi.

Kendisine yapılanları hak etmediğini söyleyen Çalhanoğlu, ”Bana yapılanları hak etmediğimi düşünüyorum. Hiçbir şey söylemeden sessizce işimi yaptım. Bu zafer bana her şeyin karşılığını verdi.” şeklinde konuştu.

Açıklamasına devam eden Hakan Çalhanoğlu, ”Hep sesiz bir şekilde çalıştım ve aynı zamanda sessiz bir şekilde acı çektim. Inter’e geldiğimde tek amacım elimden gelenin en iyisini yapmak ve bu olağanüstü takımla şampiyon olmaktı. Her zaman büyük bir kulüpte kazanmayı hayal etmiştim. Bu Inter ile oldu. Daha mutlu olamazdım.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Milano’ya olan sevgisinden bahsedem Milli futbolcu, ”Milano’da kendimi evimde gibi hissediyorum. Futbolu bıraktığımda bile burada yaşamak isterim çünkü buradaki insanlar beni seviyorlar, bunu hissediyorum.” sözlerini sarf etti.