Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bülent Uygun Açıklamalarda Bulundu

Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, Avrupa kupalarına gitmeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Sivasspor'un teknik direktörü Bülent

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, Süper lig’de kalan maçları kazanarak, Avrupa kupalarına katılmayı hedeflediklerini belirtti.

Sivasspor’un antrenmanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Süper Lig’in 34. haftasında sahalarında Konyaspor ile oynayacaklarını belirterek, rakiplerinin ligde bulunduğu konumu hak etmediklerini belirtti.

Süper Lig’in önemli takımlarının ligden düştüklerini belirten Bülent Uygun, ‘‘Bu takımların ligden düşmesi üzüntü verici. Bununla beraber lige renk katacak Sakaryaspor, Kocaelispor, Erzurumspor gibi çok güzel şehir takımlarımız var. Onların da bir an önce düşen takımlarla beraber Süper Lig’e gelmesini istiyoruz.” dedi.

Bülent Uygun Avrupa kupaları hedefini olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı;

”Avrupa kupalarına gitmek için gerçekten şansımız çok yüksek. Özellikle evimizdeki maçları kazandığımızda ve deplasmandan da puanlarla döndüğümüzde bu zorlu süreci başarmış olacağız. Ekonomik anlamda bütçesi diğerlerine göre düşük olan bir takımız, yaş ortalamasına da baktığımızda gerçekten futbolcu kardeşlerim imkansızı başarmış olacak. O yüzden onlara teşekkür ediyorum. Tecrübe bazen yaşanarak elde edildiği için onlar o kaliteleri, insanlıkları, çalışkanlıkları ve bireysel yetenekleriyle bu süreci başardılar.”