Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Carlo Ancelotti, Arda Güler Hakkında Müjdeyi Verdi !

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Real Madrid teknik direktörü

La Liga devi Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona’yı 3-2 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Mücadeleyi değerlendiren Ancelotti, ”Maçın en iyi kısmı son dakikalardı. Jude Bellingham’ın golündeki kutlama muhteşemdi. Oyuncularımla gurur duyuyorum.” dedi.

Bellingham’ın golünü yorumlayan Ancelotti, ”Son bölümde Jude Bellingham’ın golüne dikkat çekmek isterim! Enerjimizin son damlasıyla gol atmayı başardık, unutulmaz bir haftaydı.” ifadelerini kullandı.

Barcelona teknik direktörü Xavi’nin maç sonrasındaki sözleriylede alakalı konuşarak, ‘‘Xavi’mi? Xavi’nin ne düşündüğü hakkında yorum yapmak istemiyorum… Her iki takım için de güzel anıların yaşandığı, sonunda enerjimizin son damlasıyla kazanmayı başardığımız maç hakkında konuşmak istiyorum.” dedi.

ARDA GÜLER HAKKINDA

Arda Güler üzerine gelen soruyu cevaplayan Ancelotti, ”Arda Güler kısa süre içerisinde oynayacağımız maçlarda süreler alacak.” dedi.

”Arda Güler takımla sevinmedi.’‘ şeklinde gelen soruya Ancelotti.”Görmedim. Her şeyi sakince değerlendirmeliyiz.’‘ şeklinde cevabını verdi.