Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belediye Başkanı Mültecilere Ait Kaçak İş Yerlerini Kendi Elleriyle Mühürledi

CHP Afyonkarahisar Belediyesi seçimden önce verdiği sözü yerine getirdi. Belediye Başkanı kendi elleriyle sığınmacıların ruhsatsız iş yerlerini mühürleme kararı aldı. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kendi elleriyle zabıta ekiplerini yerinde takip ederek kaçak dükkanları mühürledi ve mültecilerin iş yeri açmalarına engel olacağını, şehirden ayrılmaları için gereken işlemleri yapacağını belirtti.

CHP Afyonkarahisar Belediyesi seçimden

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını kazanan CHP’den Burcu Köksal, şehirde sığınmacılara ait olduğu tespit edilen ruhsatsız iş yerlerini zabıta ekipleri eşliğinde kendi elleriyle mühürledi. Başkan Burcu Köksal sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada, ”Sığınmacıları güzel Afyonkarahisar’ımızdan amasız, fakatsız, lakinsiz göndereceğiz. Esnafımız kan ağlarken bu memlekette ruhsatsız bir şekilde işletme faaliyetinde bulunuyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz 31 Mart Yerel Seçimlerinde Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na adaylığını koyan Burcu Köksal 50, 73 oy oranı ile sandıktan zafer ile ayrıldı. Burcu Köksal’ın ilk icraatlarından biri ise şehir’de bulunan mültecilere ait ruhsatsız iş yerlerini mühürlemek oldu.

31 MART SEÇİMLERİ’NDEN ÖNCE SÖZ VERMİŞTİ

Belediye Başkanı Burcu Köksal, seçim çalışmalarını yürüttüğü zamanda, ”Anadolu’da misafirlik 3 gündür. 3 günden sonra misafirlik olmaz. Bunların misafirliği uzadı. Bunları amasız, fakatsız, lakinsiz bu memleketten göndereceğiz. Bakın Bolu’da Tanju Özcan mülteci sayısını 20 binden 3.900’e düşürmüş. Şimdi diyecekler ki Bolu’da Tanju Özcan, Afyonkarahisar’da Burcu Köksal mültecileri gönderdi. Göndereceğiz kardeşim. Burada hemşehrilerimiz istemiyor. Biz mültecileri bu memlekette istemiyoruz diyorlar. Ben de hemşehrilerimin isteği doğrultusunda diyorum ki mültecilere bu memleketten güle güle diyeceğiz. Bunu net bir şekilde söylüyorum. Onların misafirliklerine son vereceğiz.” şeklinde konuşarak seçildiği zaman mültecileri göndereceğini ifade etmişti.