Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’da İmzalar Atılıyor

Galatasaray, sözleşmesini uzattığı 5 futbolcusuna imza töreni düzenliyor.

Galatasaray, sözleşmesini uzattığı 5

Süper Lig devi Galatasaray, sözleşmesini uzattığı 5 oyuncusuna imza töreni düzenliyor.

 

Kaan Ayhan,‘Herkese teşekkür ederim. Yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Başkanımza, Erden ağabeye, hocamız ve takıma teşekkür etmek istiyorum. Takım arkadaşlarım olmasa, belki ben ve hepimiz burada olmayacağız. Çok mutluyum, 1,5 sene önce geldim. Böyl ebüyük bir camiaya gelmek değil, kalmak daha zor bir beceri. Yönetimi, taraftarları ikna edebildiğim için mutluyum. Burada oturan takım arkadaşlarımı da tebrik ediyorum. İnşallah daha uzun sezonlar geçiririz ve başarılar yakalarız.”

 

Erden Timur, ”Gerçekten iki yıldır herkesle birlikteyiz, çok uzun yıllar gibi geldi. Hepsiyle farklı farklı dostluk yaşıyoruz. Ben de onlarla birlikte çok şey öğreniyorum. Dışarıdan mücadele gibi gözükse bile, duygusal tarafı çok başka. Geçtiğimiz sene yaz kampında toplantı yaptık ve amacımın ne olduğunu anlatmak istedim. Allah kimsenin gönlüne boş yere tutku koymaz. O gün oarada ‘misyonum sizi hayallerinize kavuşturmak. Hepimiz misyonlu, birbirimizi hayallere kavuşturmak’ dedim. Geçen sene hayallerime kavuştuk, inşallah bu sene de kavuşacağız. Aslan gibi çok güzel yürekli insanlar görüyorsunuz. İnşallah futbolcularımızın kariyeri başarılarla dolu olur. Ailelerinede teşekkür ederim.”

Dursun Özbek, ”Barış Alper Yılmaz, Türk futbolunun son dönemdeki yükselen yıldızı. Artık sokaklarda top oynayan çocuklar gol attıktan sonra artık Barış Alper diye sevinmeye başladı. Bu azminde en ufak bir parça bile kaybetmemeni diliyorum.”

Dursun Özbek, ”Lucas Torreira takımımızın enerji küpü, orta sahamızın dinamosu. Lucas Torreira’nın başarımızda çok büyük katkısı var. Terinin son damlasına kadar mücadele ettiğine eminiz. Sana güveniyoruz, hep böyle devam etmeni istiyoruz. Seni çok seviyoruz. Kaan ayhan kardeşim, her zaman göreve hazırdır. İhtiyaç olduğunda her pozisyonda oynayıp, aklını ve kalbini kullanan çok değerli bir sporcumuz. Kısa sürede yıllardır bu takımın formasını giyiyormuşçasına bir performans sergiledi. Kendisine teşekkür ediyorum.”

Dursun Özbek,‘Abdülkerim Bardakcı… Kimileri sana burun kıvırdı, biz senden hiç şüphe etmedik. Sen de performansınla birçok kişiyi düşüncelerine pişman ettin. Önünde uzun başarılı yıllar var. Sana da büyük bir teşekkürlerimi gönderiyorum.”

Dursun Özbek,‘Muslera, sadece sahada gösterdiği performansla değil, efendiliğiyle de tüm spor severlerin gönlünde taht kurmuş birisidir. Muslera 13 senedir sarı-kırmızılı forma içinde ter akıtmış, bir gün bile mücadeleden kaçmamış, takımımızın en önemli liderlerinden biridir. Bir yabancı değil, bizden biri. Kendisiyle sözleşme konusunda çok kısa konuştuk. İkiletmedi ”Sen ne diyorsan, öyledir” dedi. İlerleyen süreçte camiamızın içinde devam etmesini planlıyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum.”