Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İrfan Can Kahveci, Olympiakos Maçından Sonra Şampiyonluk Mesajı Verdi !

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci, Olympiakos müsabakasından açıklamalarda bulundu. Olympiakos maçında Fenerbahçe’nin penaltılar hariç tek golünü atan milli futbolcu, Süper Lig için şampiyonluk mesajı verdi.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu İrfan

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final müsabakasında Olympiakos’a penaltılarda 3-2 mağlup oldu. Müsabakanın ardından Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncusu İrfan Can Kahveci önemli açıklamalarda bulundu.

”ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ YÜKSEK”

İrfan Can Kahveci açıklamasında, ”Çok üzgünüz. Maça da iyi başlamıştık. Erken golü de bulduk. Belki 2-0, 3-0 ‘da yapabilirdik maçın başlarında. Belki de en iyi maçlarımızdan birini çıkarttık özellikle ilk yarıdaki oyunumuzla. yarı finale çıkmak istiyorduk. İyi de oynadık. Pozisyonları da bulduk. Atmamız gerekiyordu ama atamadık. Üzgünüz. Hem uzatmalara gitmesi hem penaltılar bizi daha çok yordu. Üzgünüz. Pazartesi günü maçımız var. Önümüze bakacağız. Ligde şampiyonluk şansımız yüksek. Ben takımıma güveniyorum. İnşallah ligde devam edip şampiyon olacağımızı düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.