Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsmail Kartal, Olympiakos Maçından Sonra Açıklamalarda Bulundu

UEFA Konferans Ligi’nde temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos’a elendi ve tura veda etti. Müsabakanın ardından Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek finalde eşleştiği Olympiakos’a 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşını 1-0 kazanmayı başarsada penaltılara giden mücadeleyi kaybetti. Yarı final biletini Yunan temsilcisine kaybeden Fenerbahçe’de, teknik direktör İsmal Kartal açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal’ın açıklamaları şu şekilde;

”OYUNCULARIM STRES YAPTI”

”Maça muhteşem taraftarımızın önünde çok iyi başladık. İlk devre çok tempoluyduk ve istediğimiz golü bulduk. İkinci yarıda da üstünlük bizdeydi. Sonuçta ikinci golü bulamadık ve oyuncularım stres yaptı.” Sözlerini sarf etti.

”GOL BULUP TURU ATLAMAK İSTİYORDUK”

Açıklamalarına devam eden Kartal, ”Maç uzatmalara gidince zorunlu değişikler yaptık. Değişikliklere ikinci, üçüncü golü bulup tur atlamak istiyorduk. Sonuçta penaltılarla elenmek kötü oldu. Ortaya koyduğumuz mücadeleden dolayı takımıma teşekkür ediyorum. Turu geçmeyi hak etmiştik. İkinci golü bulamadık, turu geçmememizin sebebi ikinci golü bulamamak,” dedi

”BUGÜN MAALESEF YAPAMADILAR”

İsmail Kartal, ”En iyi penaltı atan oyuncularımız kaybetti. Tadic, Bonucci çok kariyerli oyuncular ve penaltılarda hep başarılı olmuşlardır. Bugün maalesef yapamadılar. Üzgünüz, önümüze bakıyoruz.”  dedi ve sözlerini noktaladı.