Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samet Aybaba, Sergen Yalçın Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig devi Beşiktaş’ın Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, basın toplantısında gündeme dair açıklamlarda bulundu.

Süper Lig devi Beşiktaş'ın

Siyah-beyazlı kulübün Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba ve Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi olan Feyyaz Uçar, Beşiktaş’ın BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bugün gerçekleştirilen antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

”ÇÜRÜMÜŞ BİR TAKIM VAR”

Zorlu bir dönemden geçtiklerini belirten Samet Aybaba, ”Elimizde çürümüş bir takım var. Bu, kolay değil. Rakiplerimizin kadrolarını görüyorsunuz. Rakiplerimizin çok gerisinde kaldık. Sabırlı olmamız gerek. Yeniden yapılanıyoruz. Zamana ve saygıya ihtiyacımız var. Hep birlikte hareket edeceğiz. Aklınıza gelen her şeyi yapıyoruz. Elimizde hiçbir şey yok. Yaratmaya çalışıyoruz.”

”SERGEN YALÇIN İLE HİÇ GÖRÜŞMEDİK”

Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile yolları ayırmalarının ardından yeni sezon için teknik direktör arayışlarına başladıklarını ve transfer listesi oluşturduklarını belirten Samet Aybaba, ”Beşiktaş’ın sistemi ve oyun düşüncesi belli. Çok koşan, çoşkulu, rakip alanda etkili olan, büyük takım gibi oynayan ve oyunu yöneten bir takım. Bunlara uyan bir teknik adam arıyoruz. Sergen Yalçın ile hiçbir görüşmemiz olmadı. Elimizde geniş bir oyuncu listemiz va. Raporları hazırladık. Saha içi kalitesini arttırmamız lazım.”

”F.BAHÇE VE G.SARAY İLE FARKI KAPATMAK KOLAY DEĞİL”

”Geniş bir transfer listesinden bahsettiniz, bu geniş liste yapılanma gereği genç oyuncu ağırlıklı mı yoksa tanıdık yüzler de görecek miyiz.” sorusunu yanıylayan Samet Aybaba, ”Genç de var, tecrübeli de var, yaşça olgunluğa daha yakın oyuncular da var. İşimiz çok zor, elimizde kçtü, çürümüş bir takım var. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kadrosunu görüyorsunuz, aradaki farkı kapatmak hiç kolay değil. Bu öyle 3-5 günde olacak bir iş değil. Elimizden geleni yapıyoruz, listemize de buna göre şekillerniyor.”

FEYYAZ UÇAR; ”SERGEN YALÇIN İLE GÖRÜŞMEDİK”

Sergen Yalçın ile görüşmediklerini belirten Feyyaz Uçar,” Be, etik olarak da doğru olmaz. Çalışan bir teknik adam. Çalıştığı camiaya saygısızlık olur.” dedi.