Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek Süper Kupa Öncesi Açıklamalarda Bulundu!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa mücadelesi öncesi Şanlıurfa’da Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesi Şanlıurfa’da açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek’in açıklamaları;

”Galatasaray – Fenerbahçe derbisi dünyadaki en önemli derbiler arasında yer alan derbilerden biri. Bu maçı buradaki insanlara seyrettirelim. Ben dün geldim ve bizi ne kadar sevdiklerini gördüm. Bu derbinin olaylarla anılmamasını, bir bayram senliği havasında geçmesini umut ediyorum.

Derbi bu söylemlerle zedelenmese çok iyi olurdu. Buradaki Fenerbahçelilerin, Galatasaraylıların bizi canlı olarak izlemeleri gerekir.

Daha önce de söylemiştim, gerginlik büyüdükçe bundan fırsat çıkaracaklar insanlar ortaya çıkacaktır. Memleketimiz zaten belli seviyede gerginlik yaşıyor, bunun üzrine benzin dökmemek lazım. Pazar günü oynayacağımız derbi birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin bir simgesi olarak tarihe geçer inşallah.

Dünkü saldırı organize bir şey. Voleybol maçından sonra plakları kapalı, motosikletli insanlar geliyor, bir tarafımı ve 14 yaşındaki kızını darp ederek elindeki pankartları almak istiyor. Bu olaylar büyümeden savcılarımızın önlem almasını istiyorum. Artık bu seviyeye çıkmasın. Bu saldırıyı tertip edenleri ve onları azmettirenleri kınıyorum.

Keşke gelseler, Urfa peygamberler şehri. Tarihteki yeri bambaşka Urfa’nın, mesajların verileceği en güzel yer. Keşke onlarda burda olsa ve kanaat önderleri olarak milletimize vereceğimiz mesajı Urfa’dan verebilsek.” dedi.