Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Kupa Finali Ne Zaman? Saat Kaçta? Şifresizmi Yayınlanacak?

Geçen senenin Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Geçen sezonun Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe ile Galatasaray’ın oynayacakları Süper Kupa maçı için geri sayım başladı. 29 Aralık 2023 tarihinde Suudi Arabistan’da oynanması gereken ama ancak yaşanan krizlerden dolayı etelenen maçın programımı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından duyurulduç. Özellikle son dönemlerde yapılan peş peşe açıklamalarından ardından gözler Galatasaray – Fenerbahçe derbisine çevrildi. Peki Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman? Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa maçı saat kaçta? Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi kanalda? Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa maçı şifresiz hangi kanalda? İşte tüm detaylar….

Geçen senenin Süper Lig

Millli aranın ardından Galatasaray ve Fenerbahçe ligde oynadıkları müsabakaları kazandıktan sonra iki takımda moral buldular. Bu sezonun bitmesine az zaman kala iki takımında şampiyonluk yarışı kaldığı yerden devam ediyor. 2022/23 sezonunun lig şampiyonu Galatarasay  ve Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Fenerbahçe kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Peki Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman? Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa maçı saat kaçta? Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa maçı hangi kanalda? Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa maçı şifresiz hangi kanalda?

GALATASARAY-FENERBAHÇE FİNAL MAÇI NE ZAMAN?

2022/23 sezonunun lig şampiyonu Galatarasay  ve Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Fenerbahçe kupa finalinde karşı karşıya gelecek.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin oynayacağı Süper Kupa Final maçı 7 Nisan Pazar günü 21.30’da Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak.

FİNAL MAÇI ŞİFRESİZMİ YAYINLANACAK ?

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin oynayacağı dev Süper Kupa final maçı şifresiz olarak ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE U-19 TAKIMIYLA ÇIKACAK?

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübü  Başkan Vekili olan Erol Bilecik kyapmış olduğu açıklamaısnda Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa final maçına U-19 yaş altı takımıyla çıkacaklarını açıklamıştı.

FENERBAHÇE 2 SEZON TÜRKİYE KUPASI’NA KATILMAYACAK

Sarı-lacivertli kulüp önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası’na katılmama kararını açıkladı. Başkan Vekili Erol Bilecik yapmış olduğu açıklamasında; ”Önümüzdeki sezondan itibaren 2 sezon Türkiye Kupası’na katılmama şeklinde bir kararrımız var. Bayramdan hemen sonra TFF’ye gerekli olan bütün başvuraları yapacağız. Türkiye Kupası’na önümüzdeki 2 sezon katılmama kararı aldık.”  ifadelerini kullandı.