Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jean Michael Seri, Süper Lig’de Şampiyonluk Yarışını Değerlendirdi

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın eski futbolcusu Jean Michael Seri, futbol kariyerine dair önemli detaylar paylaştı ve ayrıca Seri, Trendyol Süper Lig’deki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın

İngiltere Championship Ligi ekiplerinden Hull City’de forma giyen Galatasaray’ın eski oyuncusu Jean Michael Seri, Süper Lig ekipleri olan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da bir zamanlar kendisiyle ilgilendiğini bildirdi.

”HERHANGİ BİR KULÜBE GİTMEK İSTEMEDİM”

Hürriyet’e konuşan 32 yaşındaki Fildişi Sahilli tecrübeli futbolcu açıklamasında, ”Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ilgisinden haberim vardı. Kendime her zaman Türkiye’de Galatasaray haricinde bir kulübe dönmeyeceğimi söyledim çünkü Galatasaray’la çok iyi bir iletişimim var. Bu yüzden Fenerbahçe veya herhangi bir kulübe gitmek istemedim. Onlara saygı duyuyorum, kesinlikle çok büyük kulüpler ama gerçekten gitmek istemedim. Eğer beni isteyen kulüp Galatasaray değilse başka bir kulübe gitmeyecektim. Be benim kararımdı. Galatasaray’ın yöneticileri, takımdaki oyuncular ve taraftarlarla çok iyi bir ilişkim vardı. Tamamen bu yüzden.” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI SON MAÇA KADAR SÜRER

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışına değinen Seri;” İkisi de çok büyük takım. Galatasaray şu an lider ama şampiyonluk yarışı son maça kadar sürecek gibi duruyor. Bence şampiyonluk aralarında loynayacağı derbi maçında belli olacak. Galatasaray’ın sahasında iyi bir derbi mücadelesi  bekliyorum. Zorlu bir yarış olacak ama umarım şampiyonluğu Galatasaray kazanır.” sözlerini sarf etti.