Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adnan Öztürk; ”Galatasaray’da U19 Takımıyla Çıksın”

Galatasaray Kulübü’nün eski yöneticisi olan Adnan Öztürk, Fenerbahçe’nin 7 Nisan’da oynanacak olan Süper Kupa Finali’ne U19 ile çıkma kararına flaş bir öneri geldi.

Galatasaray Kulübü'nün eski yöneticisi

Sarı-kırmızılı kulübün eski başkan yardımcısı  olan Adanan Öztürk, Radyospor’da Süper Kupa finali hakkında flaş bir öneride bulundu.

”HİÇ YAKIŞMIYOR ”

Açıklamasına ilk yaşanan tartışmayı değerlendiren Öztürk, ”Türk sporsever olarak Süper Kupa için dönen tüm problemleri bitirmemiz lazım. Bu iş, Suudi Arabistan’dan başlayıp Urfa’da hala devam ediyor. Baktığımızda Fenerbahçeli dostlarımızın söylediği sözler çok yanlış, hiç yakışmıyor.” ifadelerini kullandı.

”GALATASARAY’DA U19 TAKIMI İLE ÇIKSIN”

Açıklamalarına devam eden Öztürk, ”Fenerbahçe U19 ile çıkacaksa, Galatasaray’da U19 takımıyla çıkmalı. Galatasaray’a bu yakışır. Fenerbahçe U19’daki çocuklar da bizim çocuklarımız. Ama o gencecik çocukları Galatasaray’ın as kadrosuna lkarşı çıkartmak büyük yanlış olur. Çocukları savaşa götürür gibi olur mu? Saygısızlık değil mi? Ayrıca bu tür hareketler Şanlıurfalılara da ayıp. Bence Türkiye Cumhuriyetei’nin 100. Yılına Türk gençlerimin oynadığı bir maç yakışır.” dedi.

”GALATASARAY’DA OLSAM BU KARAR ÇOKTAN VERİLİRDİ”

Adnan Öztürk, ”Galatasaray’ın asaletine yakışır bir karar alması gerektiğini vurguluyorum. Bu teklifim Galatasaray yönetiminde nasıl yankı bulur, bilmem. Galatasaray’da yetkili olsam bu karar çoktan verilirdi. Yani bizimkiler 10-0 yense ne anlamı olacak. Fenerbahçe’nin kararını tartışmıyorum. Burada Galatasaray’ın asaletine yakışır kbir karar alması gerektiğini vurguluyorum. Böylece tüm dünyaya Galatasaray’ın asaletini göstermiş olacağız.” sözlerini sarf etti.