Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk Süper Kupa Maçı Hakkında Oyuncularıyla Görüştü!

Süper Lig’in zirve takımı Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, oyuncularıyla Süper Kupa maçı hakkında konuştu ve motive etti.

Süper Lig'in zirve takımı

Sarı-kırmızılı takımda tüm gözler hafta sonu oynanacak Süper Kupa karşılaşmasına çevrildi. Galataray teknik direktörü Okan Buruk, Kupa finaliyle ilgili yaşananlar, karşılıklı diyaloglar, zaman zaman sertleşen ifadelere rağmen yaşanan tüm bunların gerisinde kalacaklarını ifadele ederek, ‘‘Biz sadece saha içine odaklanmış durumdayız.’‘ ifadelerini kullandı.

Okan Buruk şu ifadeleri kullanarak, ”Kupa finalindeki rakibimizin hangi kadroya maça çıkacağı ile ilgilenmiyoruz. Rakibimiz ister çıkar, ister çıkmaz ya da farklı bir şey olur. Bu bizim sorunumuz değil. Biz tam kadro Şanlıurfa’ya gideceğiz. Pazar günü sahaya çıkacak ve kazanmak için ter dökeceğiz. Elbette şampiyonluğu da kazanmak istiyoruz. Ama yarış hangi cephede olursa olsun adım adım ilerleyeceğiz. Şu andaki ilk önceliğimiz hafta sonundaki Fenerbahçe maçını kazanarak Süper Kupa’yı kaldırmak, başka bir düşüncemiz yok.” dedi.