Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Disiplin Sevklerine Fenerbahçe’den Zehir Zemberek Sözler

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Fenerbahçe ile ilgili ilk açıklama Fenerbahçe Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin’den geldi.

“NE DEMEK İSTEDİĞİMİZ BU KARARIN ARDINDAN DAHA NET ANLAŞILIYOR”

Tekin, Trabzonspor maçının ardından PFDK’ya sevk edilen futbolcuları ve görevlileri ile ilgili yaptığı açıklamada, “Değerli Camiamız, Trabzonspor karşılaşmasında maruz kaldığımız organize ve planlı linç girişimi sonrasında, sporcularımız Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi, tüm gerçekleri bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bu sürecin ilk gününden itibaren ne demek istediğimiz bu kararların ardından daha net anlaşılıyor.

“SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Sporcularımız, sahada sadece kendilerini savunmaya çalıştılar. Nefsi müdafaa hakkını kullandılar. Ancak ne yazık ki tamamen kendilerini savunmak adına ortaya koydukları tavır ‘Rakip takım taraftarlarıyla kavga’ gibi gerçeklikle bağdaşmayan bir nedenle PFDK’ya sevk edildi ve futbolcularımız kendilerini, takım arkadaşlarını koruma refleksi yok sayıldı. Bireyin kendini koruma hakkı gerek ulusal gerekse uluslararası hukuk normlarında temel haklardan biri olarak kabul edilir. Bu hakkın savunulması için sonuna kadar mücadele edeceğiz.”