Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cübbeli Ahmet: Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsmailağa Ziyareti Sonrası Açıklaması

İsmailağa Cemaati’nden atılan ve

İsmailağa Cemaati’nden atılan ve tüm bağlarını koparan kamuoyunda ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsmailağa Cemaati Lideri Hasan Kılıç’ı ziyaret etmesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum, İsmailağa cemaati lideri Hasan Kılıç’ı ziyaret etti.

“DİNİ DURUŞUNUZU BUGÜN BU SAATE KADAR SERGİLEMEDİNİZSE NE ZAMAN SERGİLEYECEKSİNİZ?”

Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Cübbeli Ahmet Hoca, “Ey İsmailağa! Tayyip Bey beni değil sizi ziyarete geldiği halde şu saat seçime saatler kalmış hâlâ reylerin Cumhur İttifakı’na verilmesi gerektiği hakkında bir açıklamanız yok. Ben Allah için ve DEM’cilerin güçlenmemesi için Cumhur İttifakı’na alen’î destek vermekle yetinmedim, Saadet ve Yeniden Refah gini partilere de bu seçim itibariyle teröristlerin kazanmasına yol açacağı için rey vermenin caiz olmadığını beyân ederek bu kadar insanların sövüp saymalarına maruz kalmayı göze aldım. Siz hâlâ milli ve dînî duruşunuzu bugün bu saate kadar sergileyemedinizse ne zaman sergileyeceksiniz? İnsan: ‘buna mânî olan nedir?!’ diye düşünmüyor değil!” dedi.