Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Oyunu Manisa’da Kullandı: İşte İlk Açıklama

31 Mart yerel seçimlerinde 61 milyon 441 bin 882 seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yerel seçimlerde oy kullananlardan biri de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’di.

Oyunu, eşi ve kızıyla birlikte Manisa 23 Nisan Ulusal Egemenlik İlkokulu’nda kullanan Özel, oy kullandığı okuldan çıkış yaptığı esnada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

“HERKESE SAKİNLİĞİNİ KORUMALARI ÇAĞRISINI YAPIYORUM”

Özel yaptığı açıklamada, “Değerli basın mensupları, hepinize iyi pazarlar diliyorum. Hangi siyasi partiden olursa olsun seçmenden oy isteyen herkese başarılar diliyorum. Geçmiş dönemde şikayet ettiğimiz haksızlıklar oldu ancak çok büyük olaylar olmadan bugüne kadar geldik. Zaman zaman seçimlerde tansiyon yükselebilir. Herkese bugün sakinliğini korumaları çağrısını yapıyorum. Kazanma sevincinde, tüm vatandaşlarımıza silahlardan uzak durma çağrısı yapıyoruz.

Elbette sevinç gösterileri olacaktır, bu seçimin kaybedeni olmayacaktır. Sandıkta 20 milyon, 30 milyon kişiyiz. Ama yarın 84 milyon kişiyiz. YSK’yi takip ediyoruz. Şu ana kadar bir sorun yok” ifadelerini kullandı.

DİĞER VİDEOLAR