Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayern Münih – Dortmund Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Almanya Bundesliga heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Bu hafta en dikkat çeken maç olan Bayern Münih – Dortmund lkarşı karşıya gelecek. Tüm futbol severler tarafından bu zorlu maç merak ediliyor. Peki Bayern Münih – Dortmund maçı ne zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda? İşte mücadele hakkında tüm detaylar.

Almanya Bundesliga heyecanı kaldığı

Avrupa’da Milli aranın ardından lig karşılaşmaları kaldığı yerden devam ediyor. Bu hafta Bundesliga’da en çok dikkat çeken maçlardan birisi de Bayern Münih – Dortmund müsabakası oldu. Nefesleeri ksecek olan maçta, Bayern Münih’te Harry Kane, Bouna Sarr, Sacha Boey, Tarek Buchmann gibi isimlerin sakatlıkları bulunuyor. Sakat oyuncuların bu maçta oynayıp oynamayacağı maçtan kısa bir süre önce açıklanacak. Peki Bayern Münih – Dortmun maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte müsabakaya dair tüm detaylar…

BAYERN MÜNİH – DORTMUND MAÇI NE ZAMAN?

Almanya Bundesliga’da Bayern Münih ve Dortmund karşı karşıya geliyor. 27. hafta oynanacak müsabaka 30 Mart Cumartesi (bugün) saat 20.30’da başalayacak.

Bu zorlu mücadele beIN Sports 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BAYERN MÜNİH SON DURUM

Alman devi Bayern Münih bu sezon çıktığı 26 maçtan 19 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Topladığı 60 puanla 2. sırada yer alıyor.

Bayern Münih bu sezon oynadığı maçlarda rakip fileleri 78 kez havalandırarak lig’de en golcü takım oldu ve ayrıca kalesinde toplamda 31 gol gördü.

DORTMUND SON DURUM

Bu sezon zirve yarışından uzakta kalan Dortmund geride kalan 26 haftada topladığı 50 puanla 4. sırada yer alıyor. Dortmund bu sezon oynadığı maçlarda 14 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.