Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray’lı Oyuncuya 2 Maç Men Cezası !

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray’da forma giyen Günay Güvenç için müsabakada hakeme hareketi nedeniyle 2 maç ceza aldığını açıklandı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu,

Profestonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 29.03.2024 tarihindeki toplantısında almış olduğu kararlarını açıkladı. Sarı-kırmızılı kulübün formasını giyen Günay Güvenç, müsabakanın hakemine hakareti nedni ile 2 maç ceza aldı.

GÜNAY GÜVENÇ’E 2 MAÇ CEZA

PFDK’nın aldığı ve açıkladığı karara göre Galatasaray kulübünün aldığı cezalar şu şekilde;

”GALATASARAY A.Ş.’nin, 17.03.2024 tarihinde oynanan KASIMPAŞA A.Ş. – GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu aylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 7.kez gerçekleştirmesinden dolayı 380.00. – TL PARA CEZASI ile cezalandırmasına, FDT’nin  53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN KALE ARKASI KAPALI G blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. görevlisi AYHAN AKMAN’ın rakip takım mensuplarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 15 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu GÜNAY GÜVENÇ’in müsabakaya hakemine yönelik hareketi nedeniyle FDT’nin 41/1-a ve 35/4. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin ıugulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.00.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmişitir.”